YEREL
Giriş Tarihi : 25-12-2023 13:44

SEDAŞ'a ulaşılamıyor!

Elektrik kesintisi nedeniyle SEDAŞ'ın '186' numaralı arıza ihbar hattını arayan vatandaşlar, SEDAŞ müşteri temsilcilerinin telefonlara cevap vermemesine tepki gösterdi.

SEDAŞ'a ulaşılamıyor!

Sakarya, Kocaeli, Bolu ve Düzce illerinde elektrik dağıtımı hizmeti veren SEDAŞ'ın '186' numaralı arıza ihbar hattı, vatandaşlardan gelen şikayetler nedeniyle tekrar gündeme geldi.  

SEDAŞ'ın 186 numaralı arıza ihbar hattı, vatandaşlar tarafından tepkilere neden oldu.

Elektrik kesintisi nedeniyle SEDAŞ'ı arayan vatandaşlar, müşteri temsilcilerine bağlanmakta güçlük çektiklerini ifade etti. Vatandaşlar, dakikalarca beklemesine rağmen telefona cevap verilmemesi nedeniyle mağdur olduklarını dile getirdi.

Vatandaşlar, konuyla ilgili HALK54 ihbar hattına gönderdikleri şikayet mesajında, "Elektriklerimiz kesildi. Elektrik kesintisi hakkında bilgi almak için SEDAŞ'ın 186 numaralı arıza ihbar hattını arıyoruz ancak dakikalar geçmesine rağmen telefona cevap veren yok! Resmen arıza bildirimi bırakmak için telefon başında yarım saattir bekliyoruz. Bize sadece müzik dinletiyorlar! Bu nasıl bir hizmettir SEDAŞ! Her zaman bizi mağdur ediyorsunuz! Binlerce personel çalıştırıyorsunuz, bir tanesi bile boş olmaz mı?" diyerek tepki gösterdi.

SEDAŞ tarafından konuyla ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

SEDAŞ, son dönemde yaşanan elektrik kesintileri ve müşteri hizmetlerinin yetersizliği nedeniyle sık sık eleştirilere maruz kalıyor. Vatandaşlar, SEDAŞ'ın hizmet kalitesinin iyileştirilmesini talep ediyor.

AdminAdmin