YAŞAM
Giriş Tarihi : 06-02-2024 11:52

SEDAŞ'tan Kesintiler Hakkında Açıklama: Planlı Kesintilerin Detayları!

Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. (SEDAŞ), son günlerde yaşanan elektrik kesintilerine ilişkin kamuoyunu bilgilendirdi. "Kesintiler bıktırdı; SEDAŞ'ı protesto ettiler” başlığı altında yapılan haber sonrası SEDAŞ Kurumsal İletişim ve Müşteri İlişkileri Müdürlüğü bir açıklama yayınladı. Bu açıklamada, söz konusu kesintilerin bakım onarım faaliyetleri için planlı olarak gerçekleştirildiği ve müşterilere önceden bildirildiği vurgulandı.

SEDAŞ'tan Kesintiler Hakkında Açıklama: Planlı Kesintilerin Detayları!

Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. (SEDAŞ), son dönemde artan elektrik kesintileriyle ilgili olarak açıklamalarda bulundu. "Kesintiler bıktırdı; SEDAŞ'ı protesto ettiler” başlıklı haberin ardından SEDAŞ, kesintilerin sebebini ve planlarını detaylı bir şekilde açıkladı. Yapılan açıklamada, Korucuk ve Camili bölgelerinde enerji ihtiyacını karşılamak ve kesintileri önlemek adına planlanan projelerin olduğu belirtildi. Bu projeler kapsamında, Camili Sağlık Lisesi önü kabin yenileme çalışmalarının yapıldığı ve yaklaşık 3 milyon TL'lik bütçe ayrıldığı ifade edildi.

SEDAŞ, kesintilerin hafta sonlarına denk getirilmesinin sebebini ise bölgedeki kamu kuruluşlarının yoğunluğuna bağladı ve müşterilerin kesintilerden en az etkilenmesi için dikkatli bir planlama yaptıklarını belirtti. Müşteri memnuniyetinin öncelikleri olduğunu vurgulayan SEDAŞ yetkilileri, saha çalışmalarının ekiplerin ve müşterilerin can ve mal güvenliğine zarar vermeden gerçekleştirildiğini ifade etti.

Camili'de vatandaşlar SEDAŞ'ı protesto etti - Sakarya Yenihaber

EditörEditör