GÜNCEL
Giriş Tarihi : 16-10-2023 14:49

Şehir merkezindeki o okullar için yeni ihale

Adapazarı şehir merkezinde depreme dayanıksız oldukları için yıkılan 3 okulun yeni binalarının inşaatları yarım kalmıştı. Şehirdeki binlerce öğrencinin eğitim ortamını olumsuz etkileyen bu durumun çözümü için yeni bir adım atıldı. TOKİ 3 okulun inşaatlarının tamamlanması için yeni bir ihaleye çıkıyor.

Şehir merkezindeki o okullar için yeni ihale

Sakarya'da depreme karşı dayanıksız oldukları gerekçesiyle geçtiğimiz yıllarda yıkılarak yeni binalarının yapımına başlanan 16 derslikli Karaosman İlkokulu, 16 derslikli  Şehit Abdullah Ömür İlkokulu, 16 derslikli  Kurtuluş İlkokulu ve Kurtuluş Ortaokulu'nun inşaatları çeşitli sebeplerden dolayı yarım kalmıştı.

Şehir merkezindeki okulların öğrencileri, çevre okullara dağıtılırken daha önce yapılan ikmal ihaleleri de sonuçsuz kaldı. 

TOKİ (Toplu Konut İdaresi), 3 okul inşaatının tamamlanması için yeni bir ihale gerçekleştirecek. 

Söz konusu okulların başka okullardaki misafir öğrencileri ve bu öğrencilere ev sahipliği yapan okulların kendi öğrencileri ile aileleri bir an önce rahat bir eğitim ortamına kavuşmak için gün sayıyor. 

İHALE BİLGİLERİ

3 okulun ikmal işi için TOKİ tarafından çıkılan ihale için EKAP (Elektronik Kamu Alımları Platformu) üzerinden son teklif verme günü 9 Kasım 2023 olarak belirlenirken 3-tekliflerin açılmasına  saat 11.30'da başlayacağı belirtildi.

AdminAdmin