EĞİTİM
Giriş Tarihi : 09-11-2023 16:33

Şehit Üsteğmen Selçuk Esedoğlu lisesinde Okul Aile Birliği seçimi yapıldı

Sakarya Serdivan İlçesinin gelişen ve parlayan semti Yazlık'ta başarıları ile göz dolduran Şehit Üsteğmen Selçuk Esedoğlu lisesinde Okul Aile Birliği seçimi yapıldı.

Şehit Üsteğmen Selçuk Esedoğlu lisesinde Okul Aile Birliği seçimi yapıldı

Sakarya Serdivan İlçesinin gelişen ve parlayan semti Yazlık'ta başarıları ile göz dolduran Şehit Üsteğmen Selçuk Esedoğlu lisesinde  Okul Aile Birliği seçimi yapıldı.

Öğrenci velilerinin tercihi ile oluşturulan yeni yönetimde, Okul Aile Birliği Başkanlığına Murat Ünal, Başkan Yardımcılığına Gamze Barın, Muhasip Üyeliğe Nilay Azak, Sekreter Müge Keskin, Yönetim Kurulu üyeliğine Cihan Şen, Denetleme Kurulu Üyeğine Alev Kırıkçı ve Emine Pala getirildi.

Okul Aile Birliği Başkanı Murat Ünal ve yönetim kurulu üyeleri yaptığı değerlendirmede, ''Okul Aile Birliği, okul yönetimi ve öğretmenlerle iş birliği yaparak, eğitimde kalite ve başarının artmasında önemli bir etkendir. Öğrencilerin okuldaki başarı düzeyleri üzerinde aile ve çevre faktörü çok etkili olmaktadır. Özellikle öğrenci başarısı için ailenin işlevi çok önemlidir. Ailenin okul ile iletişimi ne kadar güçlü olursa öğrencinin başarısı da o derecede yüksek olmaktadır. Aile ve sürekli işbirliği içinde olursa öğrencinin var olan problemine ortak çözüm bulunmakta ve yaşanabilecek problemlere karşı önceden önlem alınabilir.Bizler  okulumuz  Şehit Üsteğmen Selçuk Esedoğlu Lisesi'nde güçlü ve aktif bir okul aile birliği kurduk. Başarılı ve çalışkan okul müdürümüz ÇoskunTerzioğlu ve müdür yardımcılarımız öğretmenlerimiz ve velilerimiz ile inanıyoruz ki kısa zamanda güzel çalışmalara imza atacağız." dedi.

AdminAdmin