SİYASET
Giriş Tarihi : 14-03-2024 11:23

Selçuk Geyveli, SESOB'u Ziyaret Etti

Yeniden Refah Partisi Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Selçuk Geyveli, seçim çalışmaları kapsamında Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) ziyaretlerinde bulundu.

Selçuk Geyveli, SESOB'u Ziyaret Etti

Sakarya'nın yerel siyaset sahnesinde hareketli günler yaşanıyor. Yeniden Refah Partisi'nin (YRP) Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Selçuk Geyveli, Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ni (SESOB) ziyaret ederek, SESOB Başkanı Hasan Alişan ile görüştü.

Ziyarete, Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Hidayet Kaya, Adapazarı Belediye Başkan Adayı Biran Yasa, Arifiye Belediye Başkan Adayı Şükrü Gözyuman ve il yönetimi de katıldı. Geyveli ve beraberindeki heyet, SESOB'un merkezinde gerçekleşen buluşmada, esnaf ve sanatkarların taleplerini dinlemek ve sektördeki gelişmeleri değerlendirmek üzere Alişan ile bir araya geldi.

Geyveli, ziyaret sırasında esnafın ve sanatkarların karşılaştığı sorunları doğrudan Alişan'a ileterek, belediye başkanlığı döneminde bu sorunlara çözüm bulacaklarını belirtti. Ayrıca, yerel ekonominin güçlendirilmesi ve esnafın desteklenmesi adına yapılacak projeler hakkında Alişan'a bilgi verdi.

 

Ziyaretin sonunda Selçuk Geyveli, SESOB Başkanı Hasan Alişan'a teşekkür ederek, esnafın ve sanatkarların her zaman yanlarında olacaklarını vurguladı ve birlikte başarılı bir gelecek için el ele çalışma sözü verdi.

EditörEditör