SİYASET
Giriş Tarihi : 14-03-2024 12:05

Selçuk Geyveli, SUBÜ'de

Sakarya'nın yerel siyaset sahnesinde hareketlilik devam ediyor. Yeniden Refah Partisi'nin (YRP) Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Selçuk Geyveli, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Rektörü Mehmet Sarıbıyık'ı ziyaret etti.

 Selçuk Geyveli, SUBÜ'de

Ziyarete, YRP Adapazarı Belediye Başkan Adayı Biran Yasa, Arifiye Belediye Başkan Adayı Şükrü Gözyuman ve il yönetimi de katıldı. Geyveli ve beraberindeki heyet, SUBÜ'nün merkezinde gerçekleşen buluşmada, üniversite yönetimiyle bir araya gelerek Sakarya'nın eğitim ve bilim alanındaki vizyonunu ve gelecek projelerini masaya yatırdı.

Geyveli, ziyaret sırasında SUBÜ Rektörü Mehmet Sarıbıyık'a üniversitenin başarılı çalışmalarından dolayı tebriklerini ileterek, üniversite ile iş birliği yaparak Sakarya'nın eğitim ve bilim alanındaki potansiyelini daha da güçlendirmek istediklerini belirtti. Ayrıca, gençlerin eğitimine ve kariyerlerine destek olacak projeler hakkında Sarıbıyık'a bilgi verdi.

 

Ziyaretin sonunda Selçuk Geyveli, SUBÜ Rektörü Mehmet Sarıbıyık'a teşekkür ederek, üniversite ile iş birliği içinde daha başarılı projeler gerçekleştireceklerini belirtti ve gençlerin geleceği için el ele çalışma sözü verdi.

EditörEditör