SİYASET
Giriş Tarihi : 19-02-2024 17:52

Selçuk Kılıçaslan Kurumlara Ziyaretlerde Bulundu

İYİ Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selçuk Kılıçaslan, İl Başkanı Ahmet Uçak ve ilçe belediye başkan adayları ile birlikte Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz ve Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce'yi ziyaret etti

Selçuk Kılıçaslan Kurumlara Ziyaretlerde Bulundu

Vali Karadeniz Ziyareti:

Kılıçaslan ve beraberindekiler, Vali Karadeniz ile bir süre görüştü. Görüşmede Sakarya'nın gündemine dair konular ele alındı.

Başkan Yüce Ziyareti:

Kılıçaslan ve beraberindekiler, daha sonra Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce'yi makamında ziyaret etti. Gerçekleşen ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Kılıçaslan, Vali Yaşar Karadeniz ve Başkan Ekrem Yüce'ye teşekkür etti.

Ziyaretlerin Önemi:

Ziyaretler, İYİ Parti'nin Sakarya'daki kurumlarla olan ilişkilerini güçlendirmeye yönelik olarak değerlendirildi. Kılıçaslan, Sakarya'nın kalkınması için tüm kurumlarla iş birliğine hazır olduklarını vurguladı.

DEPREM VURGUSU

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Akgün Altuğ’u da ziyaret eden Kılıçaslan, göreve geldikleri gün yapacakları projeleri anlattı. Kılıçaslan önceliklerinin her zaman deprem olacağını belirterek, "SATSO, Sakarya’mız ve Türkiye'de ki iş dünyası için çok önemli bir kuruluş. Bu zamana kadar Sakarya ve Sakaryalılarımıza hizmet etme noktasında büyük işlere imza atmıştır. Göreve geldikten sonra diğer kurumlar olduğu gibi SATSO ile de işbirliği içerisinde olacağız.” ifadelerini kullandı. Başkan Altuğ da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kılıçaslan’a başarılar diledi.

Whatsapp Image 2024 02 19 At 16.52.13

EditörEditör