SİYASET
Giriş Tarihi : 14-12-2023 11:37

Selçuk Kılıçaslan: Ortamda Ümit Dikbayır varsa dikkat edin!

İYİ Parti eski il başkanı ve yerel yönetimlerden sorumlu başkan yardımcısı Selçuk Kılıçaslan, Sakarya Milletvekilinin yaptığı 'ses kayıtları var suç duyurusunda bulunacağım' açıklamasına cevap verdi.

Selçuk Kılıçaslan: Ortamda Ümit Dikbayır varsa dikkat edin!

İYİ Parti’den ihraç edilen Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, katıldığı bir canlı yayında Selçuk Kılıçaslan ve Ahmet Uçak'a yönelik suçlamalarda bulunmuştu. 

Dikbayır kendi danışmanının aldığı bir ses kaydında kendisine yönelik ‘itibarsızlaştırma’ söylemini dile getirerek suç duyurusunda bulunacağını açıkladı. 

Bunun üzerine Medyabar'a konuşan İYİ Parti eski il başkanı Kılıçaslan, suç işleyenin Ümit Dikbayır olduğunu söyledi.

Selçuk Kılıçaslan şöyle konuştu:

“Ümit Dikbayır danışmanını benim evime göndererek yasa dışı ses kaydı aldırmıştır. Şu anda yasa dışı ses kaydına dayanarak bizim hakkımızda suç duyurusunda bulunacağını ifade etmektedir. Suçu işleyen kendisidir. Ortamda ses ve görüntü kaydı yapmak yasaktır. Ve bunlar delil niteliğinde sayılmaz. Asıl suç işleyen kendisidir. Bir milletvekilinin görevi partililerinin konuşmalarını ses kaydına almak değildir. Ortamda Ümit Dikbayır varsa herkes dikkat etsin. Her an sizin ses kaydınızı alıp hakkınızda şantaj, tehdit ve iftira için kullanabilir. Televizyonlarda bizzat biz hedef gösterileceğimiz için bende suç duyurusunda bulunacağım”

AdminAdmin