SİYASET
Giriş Tarihi : 16-02-2024 17:26

"Selçuk Kılıçaslan'ın Taahhüdü: İlk 200 Günde Trafik Sorunu Çözülecek!"

İYİ Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selçuk Kılıçaslan, şehrin en önemli ulaşım sorunlarına çözüm getirmeyi taahhüt ediyor. Kılıçaslan, potansiyel bir depreme karşı alınacak tedbirleri de vurgulayarak, şu açıklamalarda bulundu:

"Kuzey Anadolu Fay Hattı üzerinde inşa edilmiş şehrimizde, depremle mücadelede önceliğimiz nettir. 30-35 yılda bir yaşanan büyük depremlere rağmen, 24 yıldır şehri yöneten iktidarın belediye başkanlarından kalıcı bir deprem çalışması görülmemiştir. Bu eksiklikleri gidermek için, göreve gelir gelmez ilk işimiz depremle ilgili kalıcı çözümler üretmek olacaktır."

Selçuk Kılıçaslan kimdir? - Söz Sakarya

Aday, aynı zamanda şehrin ulaşım ve trafik sorunlarına da odaklanacaklarını belirtiyor: "Göreve seçildiğimizde ilk 200 günde Tunatan Kavşağı, Yazlık Kavşağı ve TEK'in trafik sorunlarına çözüm getireceğiz. İYİ belediyecilik anlayışını Sakarya'ya taşıyarak, herkese örnek olacağız. Trafik sorunlarıyla mücadelede etkili ve hızlı çözümler üreterek, şehrimizin ulaşımını daha konforlu hale getireceğiz."

EditörEditör