GÜNCEL
Giriş Tarihi : 21-05-2026 10:17

Şenol Demiröz Adapazarı’nda dualarla anıldı

TRT eski Genel Müdürü ve kültür sanat insanı Şenol Demiröz, vefatının 6’ncı yılında memleketi Adapazarı’nda düzenlenen vefa programıyla anıldı. Duygu dolu anların yaşandığı programın ardından Demiröz’ün kabri başında dualar edildi.

Şenol Demiröz Adapazarı’nda dualarla anıldı

Figen Sakallıoğlu Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirilen anma programında, merhum Demiröz’ün oğlu Dündar Murat Demiröz, iş insanı Mustafa Gavasoğlu ve öğrencilerinden Fahri Tuna konuşma yaptı. Konuşmalarda Şenol Demiröz’ün kişiliği, kültür ve sanat dünyasına kattıkları ile gençler üzerindeki etkisi anlatıldı.

Program sonunda konuşan eşi Fehamet Demiröz ise düzenlenen vefa programının aileleri için büyük anlam taşıdığını ifade ederek emeği geçenlere teşekkür etti.

Anma programının ardından katılımcılar, Erenler Mezarlığı’nda bulunan kabri ziyaret etti. Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından Şenol Demiröz için dualar edildi.

 

AdminAdmin