İlçedeki farklı siyasi görüşleri aynı sofrada buluşturan programda, Erenler’in ortak meseleleri üzerine karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Samimi bir atmosferde gerçekleşen buluşmada dayanışma ve istişare kültürünün önemine vurgu yapıldı.
Programın ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Başkan Dinç, “Ramazan ayının birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunu hep birlikte yaşamak adına ilçemizde siyasi partilerimizin kıymetli ilçe başkanlarını ve yöneticilerini iftar programımızda misafir ettik. Ortak paydamız Erenler için karşılıklı fikir alışverişinde bulunduğumuz, samimi ve verimli bir akşam geçirdik” ifadelerini kullandı.
Katılım sağlayan tüm misafirlere teşekkür eden Dinç, Ramazan ayının Erenler’e ve ülkeye hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.




























