SPOR
Giriş Tarihi : 09-02-2024 14:24

Serdar Dursun Fenerbahçe'ye Döndü!

Fenerbahçe, geçen sezon forma giyen golcü futbolcu Serdar Dursun'u Fatih Karagümrük'ten sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna kattı. Dursun, 2023-2024 sezonunda Fenerbahçe'ye önemli katkılar yapması bekleniyor.

Serdar Dursun Fenerbahçe'ye Döndü!

Fenerbahçe, Fatih Karagümrük ile Serdar Dursun'un sezon sonuna kadar kiralanması konusunda anlaşmaya vardı. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "2023-2024 yapılanmasına devam edilen futbol A takımımızda, Serdar Dursun'un sezon sonuna kadar kiralık olarak transferi konusunda kulübü F. Karagümrük ile anlaşmaya varılmıştır. Serdar Dursun'a yeniden hoş geldin diyor, çubuklu formamız ile şampiyonluk diliyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Serdar Dursun, Fenerbahçe'ye geri döndü - Bursa 5n1k

Serdar Dursun kimdir?

32 yaşındaki Serdar Dursun, Sakarya doğumlu golcü bir futbolcudur. Daha önce Eskişehirspor, Şanlıurfaspor, Denizlispor, Greuther Fürth ve Darmstadt 98'de forma giyen Dursun, 2021-2022 sezonunda Fenerbahçe'ye transfer olmuştu. Geçen sezon Fenerbahçe formasıyla 64 resmi maçta 19 gol ve 8 asist üreten Dursun, bu sezon Fatih Karagümrük'e transfer olmuştu. Kırmızı-siyahlı formayla 24 resmi maçta 6 gol atan Dursun, Fenerbahçe'ye geri döndü.

Serdar Dursun Fenerbahçe'ye dönüyor - Fatih Karagümrük ile anlaşma tamam |  Transfermarkt

EditörEditör