GÜNCEL
Giriş Tarihi : 31-01-2024 16:58

"Serdivan Çocuk Akademisi'nde Eğlenceli Ara Tatil Etkinlikleri Devam Ediyor!"

Serdivan Belediyesi Çocuk Akademisi, ara tatil döneminde çocukları unutulmaz etkinliklerle buluşturmaya devam ediyor. Ara tatilin ilk haftasında sahne oyunları ile çocuklara keyifli anlar yaşatan akademi, bu hafta da Eğitimci-Yazar Tuğba Coşkuner'i çocuklarla buluşturuyor.

Eğlenceli Çocuk Tarihi: Sen Yokken Neler Neler Oldu?" başlıklı program, 5-12 yaş arası çocuklara dünya tarihine eğlenceli bir yolculuk vadederken, Eğitimci-Yazar Tuğba Coşkuner'in rehberliğinde çocuklar tarihle buluşacak. Programın detaylarına göre, kayıtlar 1 Şubat Perşembe günü saat 10.00'da fikirvesanat.org üzerinden alınacak. Ayrıca, Okur-Yazar Buluşması programının ardından çocuklar, yazarlarıyla kitaplarını imzalatma şansına sahip olacaklar.

Serdivan'da ara tatil etkinlikleri devam ediyor - Medyabar

Tüm atölye ve etkinliklerin ücretsiz olduğu vurgulanırken, "Eğlenceli Çocuk Tarihi" başlıklı Okur-Yazar Buluşması'nın 3 Şubat Cumartesi günü saat 14.00'te Serdivan Fikir ve Sanat Akademisi'nde gerçekleştirileceği belirtiliyor.

Ara tatil etkinlikleri ile çocuklara eğlenceli ve öğretici anlar yaşatan Serdivan Çocuk Akademisi, bu programla çocukların tarihle buluşmasını sağlayarak eğitim ve eğlenceyi bir araya getiriyor.

EditörEditör