YEREL
Giriş Tarihi : 13-03-2024 15:56

Serdivan Çocuk Akademisi'nden Ramazan Ayına Özel Eğlenceli Atölyeler!

Serdivan Belediyesi, Ramazan ayına özel etkinliklerle dolu bir program sunmak için harekete geçiyor. Belediye bünyesinde faaliyet gösteren Serdivan Çocuk Akademisi, "Ramazan Okulu" adı altında çocuklara yönelik eğlenceli ve eğitici atölye çalışmaları düzenleyecek. 3-6 yaş arası çocuklar için özel olarak tasarlanan atölyeler, Ramazan ayı boyunca çocuklara keyifli anlar yaşatacak.

Serdivan Çocuk Akademisi'nden Ramazan Ayına Özel Eğlenceli Atölyeler!

Atölyelerde çocuklar, Ebeveyn-Çocuk etkinlikleri, Peygamberlerin hayatını anlatan atölyeler, Ramazan'a özel oyun ve tasarım etkinlikleri gibi pek çok farklı tema ile tanışacaklar. Kayıtların her pazartesi günü saat 10.00'da başlayacağı atölyelerde, kontenjan sınırlı olduğu için erken kayıt yaptırmak önemli olacak. Katılımcılar, fikirvesanat.org adresinden kayıt işlemlerini gerçekleştirebilecekler.

Serdivan Ramazan Okulu kapsamında düzenlenecek etkinlikler arasında, 16 Mart Çarşamba günü 6-12 yaş arası çocuklar için geleneksel Karagöz ve Hacivat gölge oyunu da yer alacak. Bu etkinlikler ücretsiz olacak ve kayıtlar yine fikirvesanat.org adresi üzerinden yapılacak. Serdivan Belediyesi, çocukların Ramazan ayını eğlenceli ve öğretici etkinliklerle dolu geçirmelerini sağlayarak, ailelerin ve çocukların bir araya gelerek keyifli zaman geçirmelerine katkıda bulunmayı hedefliyor.

EditörEditör