YEREL
Giriş Tarihi : 13-11-2023 14:14

Serdivan İlçe Başkanı Ahmet Uçak'ın ismi ön plana çıkıyor.

İYİ Parti Sakarya İl Başkanı Serdip Dokumacı'nın istifasının ardından, yeni bir ismin belirlenmesi için kulislerde hareketlilik yaşanıyor. Dokumacı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda,

Serdivan İlçe Başkanı Ahmet Uçak'ın ismi ön plana çıkıyor.

İYİ Parti Sakarya İl Başkanı Serdip Dokumacı'nın istifasının ardından, yeni bir ismin belirlenmesi için kulislerde hareketlilik yaşanıyor. Dokumacı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Genel Merkezimizin talebi üzerine, yaklaşık 2 aydır büyük bir şerefle sürdürdüğüm Sakarya İl Başkanlığı görevinden ben ve yönetimimizdeki birçok isim de istifa kararı almıştır" ifadelerini kullanarak görevinden ayrıldığını duyurdu.

İl başkanlığı için birçok ismin öne çıktığı konuşulurken, kulislerden edinilen bilgilere göre, Serdivan İlçe Başkanı Ahmet Uçak'ın ismi ön plana çıkıyor. İlçe başkanlarının birçoğunun Uçak'ı önerdiği belirtiliyor. Önümüzdeki günlerde Teşkilat Başkanlığı'nın önereceği isim, Genel Başkan Akşener'e sunulacak ve yeni il başkanı göreve başlayarak il teşkilatını yerel seçimlere hazırlayacak.

Dokumacı, istifasında partisine duyduğu sevgi ve saygıyı vurgulayarak, "Önce yönetici arkadaşlarım olmak üzere herkes hakkını helal etsin, İYİ Parti bizim çocuğumuz, lütfen onu incitmeyelim" ifadelerini kullanmıştı. Yeni il başkanının belirlenmesi ve teşkilatın seçim hazırlıklarına başlamasıyla birlikte, İYİ Parti Sakarya'da siyasi gündemde yeni bir dönem başlamış olacak.

AdminAdmin