GÜNCEL
Giriş Tarihi : 06-04-2024 16:47

Serdivan Kızılay gönüllere dokundu

Eski Ramazan aylarını özleyen ve çocuklarını eski günlerine götürmek isteyenlerle Türk Kızılay Serdivan kadın ekibinin muhteşem organizasyonunda buluştu.

Serdivan Kızılay gönüllere dokundu

Serdivan Arabacıalanı Merkez Şehitler Camii’nde Teravih vakti eski Ramazan ayları aratmayan görüntüler vardı. Türk Kızılayı Serdivan Kadın Başkanı Şule Batur ve ekibi eski Ramazanları günümüze taşıdı. Başkan Batur çocukluğundaki tatlar günümüze taşıyan lezzetleri elleriyle çocuklara ikram etti. Genç Kızılay ekiplerinin de desteğiyle yapılan organizasyonda çocuklara allgüllü macun, pamuk şekeri ve Osmanlı şerbeti ikram edildi.

Aynı ekip Kampüs Cami’nde ise yine çocuklara pamuk şekeri allıgüllü ve çikolata uikramı yaparken, bir yandan da çocukları yüzlerini boyayıp birlikte eğlendi. Türk Kızılayı Serdivan Kadın Başkanı Şule Batur, “ Çocukluğundaki tatlar günümüze taşımak istedik. Hem biz, hem çocuklar ve hem de aileleri eski Ramazan aylarına yolculuk ettik. Bu organizasyonlara katkısı olan, bizlere eşlik eden herkesin dualarının ve niyetlerinin kabul olması rabbimden diliyorum” dedi.

AdminAdmin