GÜNCEL
Giriş Tarihi : 02-02-2024 15:46

Serdivan'da 17 Bin 500 Metrelik Altyapı Hattında Çalışmalar Devam Ediyor!

Serdivan'da Kazımpaşa ve civar mahallelerin evsel atık sularını arıtma tesisine güvenle taşıyacak 17 bin 500 metrelik altyapı hattında çalışmalar hummalı bir şekilde devam ediyor. Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) tarafından yürütülen proje tamamlandığında bölgedeki atık su sorunu kökten çözülmüş olacak.

Serdivan'da 17 Bin 500 Metrelik Altyapı Hattında Çalışmalar Devam Ediyor!

Projenin %52'si Tamamlandı

SASKİ ekiplerinin özverili çalışmalarıyla projenin %52'si tamamlandı. Toplamda 17 bin 500 metrelik atık su hattının 12 bin metrelik kısmı döşenerek faaliyete geçirildi. Projenin tüm malzeme tedariki de tamamlandı.

Serdivan’ın 17 Bin 500 Metrelik Altyapı Hattında Çalışmalar Devam Ediyor 2

Mevsim Şartlarına Göre Çalışmalar Devam Ediyor

Mevsim şartlarına uygun olarak sürdürülen çalışmalarda ekipler, kalan 5 bin 500 metrelik kısmı da en kısa sürede tamamlamayı hedefliyor. Projenin tamamlanmasıyla birlikte Kazımpaşa ve civar mahallelerin atık suları güvenle arıtma tesisine taşınacak ve çevre kirliliği önlenmiş olacak.

Serdivan’ın 17 Bin 500 Metrelik Altyapı Hattında Çalışmalar Devam Ediyor

SASKİ'den Açıklama

SASKİ tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Sakarya'nın çevresini ve eşsiz doğasını korumak için projelerimizi titizlikle yürütüyoruz. Kazımpaşa bölgesinde devam eden projemiz ile civar mahallelerin atık sularını uzun yıllar boyunca güvenle taşıyacağız. Projemizin tüm malzeme tedarikini tamamladık. Mevsim şartlarının el verdiği zamanlarda çalışmalarımızı hızlı bir şekilde yürütüyoruz. Hedefimiz projemizi en kısa sürede tamamlamak ve bölge halkımıza daha sağlıklı bir yaşam ortamı sunmak."

EditörEditör