Asayiş
Giriş Tarihi : 08-02-2024 12:52

Serdivan'da Dehşet: Adres Sordu, Silahla Vuruldu!

Serdivan'da İstiklal Mahallesi'nde yaşanan korkunç olayda, alkollü olduğu öğrenilen iki kişi arasında çıkan tartışma kanlı bitti. Yolda yürürken Ö.B.'ye adres soran R.B., çıkan tartışma sonrası silahla vurularak yaralandı. Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından R.B. hastaneye kaldırılırken, şüpheli Ö.B. polis tarafından gözaltına alındı.

Serdivan'da Dehşet: Adres Sordu, Silahla Vuruldu!

Serdivan'da İstiklal Mahallesi'nde alkollü olduğu öğrenilen R.B. ve Ö.B. arasındaki adres sorma mevzusu kanlı bir kavgaya dönüştü. Tartışmanın büyümesi üzerine Ö.B., belindeki silahı çıkartarak R.B.'ye ateş etti. Vücuduna isabet eden mermiyle yaralanan R.B. kanlar içinde yerde kaldı.

Olayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, R.B.'ye ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. Şüpheli Ö.B. ise polis ekiplerince gözaltına alındı.

Soruşturma başlatılan olayla ilgili detaylar merak konusu. R.B. ve Ö.B. arasında çıkan tartışmanın sebebi, kullanılan silahın ruhsatlı olup olmadığı ve şüphelinin emniyetteki ifadesi gibi konularda bilgi verilmesi bekleniyor.

Serdivan'da yaşanan bu kanlı olay, bölgeyi sarsarken, vatandaşlar artan silahlı şiddete tepki gösterdi.

EditörEditör