SİYASET
Giriş Tarihi : 08-02-2024 18:52

Serdivan'da Esnaf Heyecanlı! Osman Çelik'e Yoğun İlgi

Seçim çalışmalarına hızlı bir giriş yapan ve tüm kesimlerden büyük bir teveccüh gören Cumhur İttifakı Serdivan Belediye Başkan Adayı Osman Çelik, Çark Caddesi'nde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

Serdivan'da Esnaf Heyecanlı! Osman Çelik'e Yoğun İlgi

Seçim çalışmalarına hızlı bir giriş yapan ve tüm kesimlerden büyük bir teveccüh gören Cumhur İttifakı Serdivan Belediye Başkan Adayı Osman Çelik, Çark Caddesi'nde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Ziyarette Osman Çelik'i ağırlayan esnaflar, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek yerel seçimlerde destek sözü verdi. Ziyarette AK Parti Serdivan İlçe Başkan Yardımcısı Yusuf Haldızoğlu, AK Parti Serdivan İlçe Kadın Kolları Başkanı Siber Bacı, Milliyetçi Hareket Partisi Serdivan KAÇEP Başkanı Sema Barlin ve teşkilat üyeleri de Çelik'e eşlik etti.

3-360

"Katılımcı Belediyecilik"

Esnafın yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Adayı Çelik, kentlerin gelişmesinde önemli rol oynayan esnaflarımızla yapılacak istişarenin önemine vurgu yaptı. Başkan Adayı Çelik, "Cazibesi her geçen gün artan ilçemizi, esnafımız ve vatandaşımızla birlikte geleceğe taşıyacağız. Serdivan'ın gelişimi esnafımızın da gelişmesi anlamına gelmektedir." dedi.

5-259

"Esnafın Desteği Gücümüze Güç Katıyor"

Çark Caddesi esnaflarına yaptığı ziyaret ile ilgili açıklama yapan Çelik, "Esnafımızdan aldığımız olumlu dönüşler gücümüze güç katıyor. Çark Caddemizin istihdama ve ekonomimize katkısı büyük. Bu anlamda projelerimizi esnafımızla birlikte gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. Bu hedeflerimizi de ancak onların desteğiyle yapabiliriz." ifadelerini kullandı.

6-209

8-140

EditörEditör