SİYASET
Giriş Tarihi : 12-01-2024 18:17

“Serdivan’da hizmet ve eser belediyeciliği devam edecek”

Fatih Turan, Serdivan Belediye Başkan Aday Adayı AK Parti Serdivan Belediye Başkan Aday Adayı Fatih Turan, Serdivan’ın mevcut potansiyeli ile Sakarya’nın parlayan yıldızı olduğunu ifade ederek, doğru planlama ve öncelikleri belirleyerek Serdivan’ın geleceğinin şekillendirilmesi gerektiğini söyledi.

“Serdivan’da hizmet ve eser belediyeciliği devam edecek”

Turan, “Hamdolsun Serdivan’ımız AK Parti Belediyeciliğinin en güzel örneklerinden biri olarak karşımızda duruyor. Sakarya’nın dört bir yanında olduğu gibi Serdivan’da da AK Parti döneminde çok önemli hizmetler vatandaşlarımızla buluştu. Bizlere düşen, bu bayrak yarışında Serdivan’ı doğru planlama ve öncelikleri belirleyerek yarınlara daha güçlü şekilde ulaştırmaktır” dedi.

Turan, Serdivan’ın geleceğini şekillendirirken eğitim, ulaşım ve kültür-sanat gibi başlıklara öncelik verileceğini söyledi. Turan, “Serdivan, iki üniversitemizin de bulunduğu bir öğrenci kenti. Bu nedenle eğitim bizim için en önemli başlıklardan biri. Öğrencilerimiz eğitim dışında, gerek barınma gerekse sosyal hayatta ilçemizin en önemli dinamiklerinden biri. Serdivan’ın geleceğini planlarken bu başlıkları doğru şekilde ele alırsak, hem ilçemizin hem de üniversitelerimizin marka değerine katkı sunacağımıza inanıyorum” dedi.

Serdivan’ın ulaşım potansiyeline de dikkat çeken Turan, “Serdivan, şehrin bir giriş kapısı niteliğinde. Gerek doğası, gerek ticareti ile Serdivan bu lokasyon avantajını sonuna kadar kullanma potansiyeline sahip. Biz bu potansiyelin farkındayız. Büyükşehir Belediyemiz ve ilgili kurumlarla işbirliği halinde, Serdivanımızın ulaşım konusundaki avantajını güçlendirmek istiyoruz” dedi.

Turan, Serdivan’ı herkesin kendinden bir parça bulacağı, mutlu olacağı ve yaşamaktan huzur duyacağı bir ilçe haline getirmek için çalışacaklarını söyledi. Turan, “Uzun yıllardır gerek Sakarya Büyükşehir Belediyesinde, gerek İSKİ’de, gerek Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’ndaki tecrübelerimi Serdivanımız için seferber etmeye hazırım. Cumhur İttifakımız olarak 31 Mart’ta Serdivan’da hizmet ve eser belediyeciliğini devam ettirecek, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye Yüzyılı vizyonunu Serdivan’ımızda sürdüreceğiz” dedi.

AdminAdmin