GÜNCEL
Giriş Tarihi : 19-01-2024 13:38

"Serdivan'da Komiser Cinneti: 3 Ölü, 1 Yaralı

Serdivan'da iddiaya göre eşiyle boşanma aşamasında olan bir komiser, eşi ve kızını vurduktan sonra kendisine de ateş ederek intihar etti. Komiser ve kızı olay yerinde hayatını kaybederken, eşi ise ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olayda komiserin annesi de yaralandı.Olay, Serdivan ilçesi Kemalpaşa Mahallesi'nde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Serdivan Kemalpaşa Mahallesi'nde yaşayan ve Geyve İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde komiser olarak görev yapan İlker Tarık Ünal, yaklaşık 1 aydır boşanma konusunda anlaşmazlık yaşadığı eşi ile görüşmek için evlerinde buluştu.

Çift arasında yaşanan tartışma sonrasında komiser Ünal, iddiaya göre beylik tabancasıyla eşi ve kızını vurduktan sonra kendisine de ateş ederek intihar etti. Olayda, Ünal'ın annesine de kurşun isabet etti.112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi ve ambulans sevk edildi. Ekipler, evde yaptıkları incelemede İlker Tarık Ünal'ın eşinin ağır yaralı olduğunu belirledi. Ağır yaralı olan kadın, olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi (SEAH) merkez kampüsüne kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan Ünal'ın eşi, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Komiser İlker Tarık Ünal ve kızı ise olay yerinde hayatını kaybetti. Olayda kurşun isabet eden Ünal'ın annesinin ise durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

EditörEditör