SİYASET
Giriş Tarihi : 08-02-2024 19:17

Serdivan'da Rekor Kırmak İstiyorlar! Osman Çelik Arabacıalanı'nda Coşkuyla Karşılandı

Serdivan'da Cumhur İttifakı'nın heyecanı dorukta! Serdivan Belediye Başkan Adayı Osman Çelik, Arabacıalanı Mahallesi Emekliler Parkı'nda düzenlediği mitingde vatandaşlarla buluştu. Büyük bir ilgiyle karşılanan Çelik, 31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı olarak Serdivan'da rekor bir oyla seçimi kazanmak istediklerini söyledi.

 Serdivan'da Rekor Kırmak İstiyorlar! Osman Çelik Arabacıalanı'nda Coşkuyla Karşılandı

AK Parti ve MHP teşkilatlarıyla birlikte güçlü bir ekip oluşturduklarını vurgulayan Çelik, yeni dönemde hayata geçirmeyi planladıkları projelerden bahsetti. Vatandaşlarla sohbet ederek taleplerini dinleyen Çelik, Serdivan'ı daha güzel bir şehir yapmak için gece gündüz çalışacaklarını ifade etti.

Mitingte konuşan MHP Serdivan İlçe Başkanı Yaşar Kara da Çelik'e destek sözü verdi. Kara, "Serdivan'a 24 mahalleye durmadan, duraksamadan hizmet etme gayesinde olan Cumhur İttifakı Serdivan Belediye Başkan Adayımız Osman Çelik'i paydaşlar olarak, teşkilatımızla gece gündüz demeden çalışarak hizmet yolunda göreve getirmek için çalışıyoruz. Desteğinizle, davamızda açık bir şekilde ilçemize hizmet edeceğiz." dedi.

3-361

AK Parti Serdivan İlçe Başkan Yardımcısı Yusuf Haldızoğlu da 31 Mart'ta 17 de 17 yapma hedeflerine ulaşacaklarını söyledi. Haldızoğlu, "Bu kutlu davamızın siyasi arenadaki ismi olan Cumhur İttifakı, yerel yönetimlerde de siz aziz milletimize hizmet etmeye devam etmek için teşkilatlarının tüm kademeleriyle canla başla çalışarak, 31 Mart yerel seçimlerinde desteklerinizle 17 de 17 yapma hedefimize Allah'ın izniyle ulaşacaktır." şeklinde konuştu.

4-317

Miting, coşkulu bir şekilde sona erdi.

EditörEditör