SESOB Başkanı Muzaffer Kabacan, beraberindeki heyetle birlikte TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken ve TESK Genel Başkan Vekili, Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı ile bir araya geldi.
Ziyarette esnaf ve sanatkâr teşkilatının çalışmaları ile yaklaşan TESK seçim süreci ele alındı. Kabacan, Palandöken ve Balcı’ya seçim sürecinde başarı dileklerini ileterek, sürecin teşkilat açısından hayırlı sonuçlanmasını temenni etti.
SESOB yönetimi ziyarette yer aldı
Gerçekleşen ziyarete SESOB Başkan Vekilleri Hasan Pınarcı ve Sezgin Durmuş'un yanı sıra Yönetim Kurulu Üyeleri Şerafettin Gülerce, Sabri Günay, Cihan Emre, Güray Er, Ercan Canay ve Hasan Cengiz katıldı.
Ziyarette ayrıca Sakarya Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Ahmet Akdardağan da yer aldı.
Kabacan, esnaf ve sanatkâr teşkilatının birlik ve dayanışma içerisinde çalışmalarını sürdürmesinin önemine dikkat çekti.
Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin paylaşılmasının ardından çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.






























