GÜNCEL
Giriş Tarihi : 04-03-2024 10:52

Sezonun En Gergin Maçını İzlediler!

Takımını desteklemek için Atatürk Stadının yolunu tutan az sayıda taraftar 90 dakika susmadı. Kaçan pozisyonlara üzülen, atılan goller ile çıldıran taraftarlar haftayı mutlu kapattı. Eyüp maçında ki futbola ve mücadeleye üzülen, Manisa maçında ki tempoya büyük destek veren taraftarlar, Kocaelispor’un puan kaybetmesiyle de üçüncülük havasına girdiler.

Sezonun En Gergin Maçını İzlediler!

Şampiyonluk

Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan, üst üste alınan galibiyetlerle de havaya giren taraftarlar, Önceki akşam oynanan Manisaspor maçında da tribünleri şenlendirdiler. Başlama düdüğü ile tempo tutan taraftarlar aynı tempoyu maç sonuna kadar sürdürdüler.

Çok iyiydi

Takımın temposuna beğenen ve aynı mücadeleyi Adanaspor deplasmanında da sürdürmesini bekleyen öğrenciler de Nehrin Çocukları projesi kapsamında stada giderek renkli görüntüler sergiledi. Öğrencilerin desteği ise takımı heyecanlandırdı.

Sona doğru

ilk 45 dakika da verdikleri desteğin karşılığını alamayan tatangalar mutlu sona ikinci 45 dakika da kavuştu. 56’inci dakika da Rotman’ın attığı gol ile şahlanan, 90+8’de ki Del Valle’nin golü ile de verdiği desteğin karşılığını alan Sakaryaspor taraftarı, Bodrum’un üstüne çıkmanın ve Kocaelispor’un da iki puan kaybetmesini kutladılar.

Allah bereket

versin: Maçlara ilgisizlik seyyar satıcıları üzüyor. Maç tan önce Stat çevresinde yerini alan ve Ekmek parası kazanmaya çalışan Seyyarlar, maçlara ilginin artmasını bekliyor.

Hava maça uygundu

Güzel bir hava da evden çıkan, hem meydanlarda oturan hem de takımını destekleyen taraftarlar. Lig sonunu da şampiyonlukla kutlamak istiyor.

Öğrencilerin günü oldu

Aileleriyle birlikte Atatürk Stadına giden, maçtan önce Köfte ekmek yiyen ve maç esnasında da takımını destekleyen öğrenciler, alınan galibiyetin sevincini böyle paylaştılar.

Galibiyet golünü attı tribüne koştu

Sakaryaspor’un kurtarıcısı Del Valle, bir kez daha gölünü attıktan sonra tribüne koşarak ailesini kucakladı.

Stada koştular

Takımın ligde ki istikrarsızlığını eleştiren ancak destek den de geri kalmayan çok sayıda Sakaryaspor taraftarı, Manisa maçında ki temponun lig sonuna kadar devam etmesini istediler.

EditörEditör