MAGAZİN
Giriş Tarihi : 26-03-2024 14:08

Sihirli Annem Oyuncusu Damla Ersubaşı Tesettüre Girdi

Sihirli Annem dizisiyle ünlenen Damla Ersubaşi hayatı ile gündeme geliyor. Sosyal medya hesabını aktif kullanan isimlerden birisi olan Damla Ersubaşı Mustafa Can Keser ile 2016-2020 yılları arasında evil kalmıştı. İki kızı bulunan Damla Ersubaşı geçirdiği mide ameliyatı sonrası hızlı bir şekilde kilo vermişti. Peki Damla Ersubaşı kimdir? Damla Ersubaşı kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde rol aldı?

Sihirli Annem Oyuncusu Damla Ersubaşı Tesettüre Girdi

Sihirli Annem dizisinde Tuğçe karakterini canlandıran ünlü oyuncu Damla Ersubaşı, tesettüre girdi. Ersubaşı’nın bu yeni hali, sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Sih4 Kurr

Kişisel Hayatındaki Sorunlar

Ersubaşı, sık sık eşiyle yaşadığı problemlerle gündeme geliyordu. Daha önce şiddet gördüğünü iddia ettiği eşiyle boşanmış ve sonra yeniden barışmıştı. Ancak tekrar ayrılık kararı alan ve o dönem darp edildiğini öne süren Ersubaşı, eski eşiyle tekrar mahkemelik oldu.

Velayet Davası ve Uyuşturucu İtirafı

Eski eşi Mustafa Can Keser, Damla Ersubaşı’na velayet davası açtı. Keser, “Eski karım yasaklı madde kullanıyor, velayeti almak istiyorum” diyerek mahkemeye başvurdu. Keser, çocuklarının annesinin uyuşturucu kullandığını iddia ederek çocukların velayetini aldı. Çocukları elinden alınan Damla Ersubaşı ise sosyal medya hesabından ağlayarak yaptığı açıklamada uyuşturucu madde kullandığını itiraf etti.

Sih5 Z4Kh

Tesettürlü Hali

Ünlü oyuncu, şimdi ise tesettürlü haliyle dikkatleri üzerine çekiyor. Bir tesettür ürünleri satan sayfa da Ersubaşı’nın tesettürlü hallerini paylaştı. Bu yeni görüntüsüyle Ersubaşı, hayranlarından ve takipçilerinden büyük ilgi görüyor.

EditörEditör