GÜNCEL
Giriş Tarihi : 31-10-2022 10:31   Güncelleme : 31-10-2022 10:31

Skandal Togg paylaşımı sonrası Yılmaz Özdil, bu kez fena çuvalladı!

Haber 7 - Güldür Güldür progamında Yılmaz Özdil ve Uğur Dündar'a ince bir gönderme yapıldı. Ancak bu skece sosyal medya hesabından cevap vermek isteyen Yılmaz Özdil, yaptığı paylaşımla hem alay konusu oldu hem de tepki çekti.

Skandal Togg paylaşımı sonrası Yılmaz Özdil, bu kez fena çuvalladı!

Sık sık siyasi ve politik konulara yer veren Güldür Güldür Show programında bu hafta da Yılmaz Özdli ve Uğur Dündar konu alındı. 

Dünyanın konuştuğu yerli otomobil Togg hazımsızlığını dile getiren ve yaptığı skandal çıkışlarıyla gündeme gelen Yılmaz Özdil, bu kez sosyal medyada fena patladı.

Skeçte kız isteme merasiminde siyasi kaygı yaşayan bir baba anlatılırken  Yılmaz Özdil için ise "Yılmaz Özdil yeni Atatürk kitabından sonra senin nikah şahidin olacak" ifadeleri yer aldı. Burada Özdil'in solculuğunun sadece Atatürk kitapları yazmaktan ibaret olduğuna dem vurulurken Özdil ve Dündar ince bir şekilde eleştirildi.

CEVAP VEREYİM DERKEN ÇUVALLADI

Sosyal medya hesabından bu skece cevap vermek isteyen Yılmaz Özdil, olayı farklı anlayıp çuvalladı.

DİNİ NİKAHI DA Tİ'YE ALDI

Skeçte geçen "Yeni Atatürk kitabımı yazdıktan sonra sendeyim" gafını anlamayan Özdil, olayı nikah şahitliğine çevirdi. "Nikah şahidi ben olduğuma göre, o evlilik hukuken sağlamdır, imam nikahına benzemez :))" açıklamasını yapan Özdil, bu açıklamayla da tepki çekti.

Kültürel değerlerimizde de yeri olan dini nikahı Ti'ye alan Yılmaz Özdil'e sosyal medyada tepki yağdı. 

AdminAdmin