SİYASET
Giriş Tarihi : 19-02-2024 15:27

Söğütlü Belediye Başkanı İkinci Dönem Aday Gösterilmeyince Büyük Birlik Partisi ile Görüştü

Ankara'da BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ile görüşen Özten, teklife "evet" dedi. AK Parti'den istifa edecek olan Özten'in, BBP'nin adayı olarak bugün açıklanması bekleniyor.

Söğütlü Belediye Başkanı İkinci Dönem Aday Gösterilmeyince Büyük Birlik Partisi ile Görüştü

AK Parti'den Söğütlü Belediye Başkanı ikinci dönem için adaylık gösterilmeyen Koray Oktay Özten, Büyük Birlik Partisi Merkez Karar Yönetim Kurulu üyesi Yasin Kobal ile görüşme gerçekleştirdi. Partisinin Söğütlü'den Belediye Başkan Adayı olmasını teklif etti. Bunun Üzerine Koray Oktay Özten ile Yasin Kobal Ankara’ya Büyük Birlik Partisi Genel Merkezine gittiler.

AK Parti'den istifa ederek BBP'nin adayı olacak

Koray Oktay Özten Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici ile görüşme yaptıktan sonra teklife evet dedi. Özten, AK Parti'den istifa ederek BBP'nin adayı olacak. Bu gelişmenin ardından Söğütlü'de seçimlerde büyük bir çekişme yaşanması bekleniyor. Özten AK Parti’den istifa ettikten sonra Büyük Birlik Partisi’nin adayı olarak bugün açıklanacak.

AK Parti Söğütlü'de, Söğütlü Belediye Başkan adayı olarak ilçe başkanı Selçuk Kurt’u aday göstermişti. Bu sürpriz gelişme ile Söğütlü'de 31 Mart günü AK Parti’de büyük bir çekişme yaşanması da bekleniyor.

 

EditörEditör