GÜNCEL
Giriş Tarihi : 12-03-2024 15:49

“Sokakta sahipsiz hayvan göremeyeceksiniz!”

Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ömer Abdullah Ayhan, 31 Mart’ta yapılacak Mahalli İdareler Seçimler kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor.

“Sokakta sahipsiz hayvan göremeyeceksiniz!”

 Ömer Abdullah Ayhan, Adapazarı Belediye Başkan adayı Aytaç Çakıroğlu ve teşkilat mensuplarıyla birlikte Sakarya Caddesi’nde ve Yeni Camii’n de bulunan esnafı ziyaret etti. Esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Ömer Abdullah Ayhan, her bir proje de bilir kişilerle üzerinde çalıştıklarını aktardı. 

HİÇ BİR CANLI ZARAR GÖRMEYECEK

Sokak Hayvanları ile ilgili sorunu çözmekte kararlı olduğunu vurgulayan Ayhan, “Belediyemiz çalışmaları sırasında, sadece insanın değil, hiçbir canlının zarar göremeyeceği bir anlayıştan yola çıkarak, konunun muhatapları ile geliştireceğimiz projeyi, 5 yıl içerisinde tüm ilçelerimizde ayrı ayrı hayata geçirip, uygulayacağız.” dedi. 

HAYVAN SEVERLERLE İŞ BİRLİĞİ İÇİNDE OLACAĞIZ

Yemek atıklarını sokak hayvanları için mama haline getireceğini belirten Ömer Abdullah Ayhan, “İlçelerimiz de daha küçük çaplı bölgesel barınaklar yapacağız ve hayvan severleri de sürece dahil edeceğiz. Restoran ve otellerden toplanan yemek artıklarını bir sistem içerisinde mama haline dönüştürerek, değerlendireceğiz. Gerçekleştireceğimiz medeni projeler neticesinde insanlarımız zarar görmediği gibi hayvanlar da zarar görmeden bu sorun çözülmüş olacak.” ifadelerini kullandı.

EditörEditör