GÜNCEL
Giriş Tarihi : 28-01-2023 16:21   Güncelleme : 28-01-2023 16:21

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kendisi için "Aday olamaz" diyen 6'lı Masa'ya yanıt: Aday çıkaramadılar, bizim adaylığımıza çamur atıyorlar

Son dakika: Denizli'de toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz gün 11. kez bir araya gelen 6'lı Masa'nın kendisi hakkındaki "Bir kez daha aday olması mümkün değildir" açıklamasına tepki gösterdi. Erdoğan, "Baktılar masadan aday çıkaramıyorlar bizim adaylığımıza çamur atmaya başladılar. Bir yılda bir aday çıkaramayanlar kendi sünepeliklerini örtmek için yönü başka tarafa çekiyorlar. Aklınız neredeydi, şimdiye kadar niye bunl

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kendisi için

İYİ Parti lideri Meral Akşener'in ev sahipliğinde geçtiğimiz günlerde 11. kez bir araya gelen 6'lı Masa liderleri, toplantı sonrası yayınlanan bildiride "14 Mayıs'ta yapılacak olan seçimlerde bir kez daha aday olması mümkün değildir" açıklamasında bulunmuştu. Bugün Denizli'de toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 6'lı Masa'nın bu çıkışına tepki gösterdi.

"ADAY ÇIKARAMADILAR, BİZİM ADAYLIĞIMIZA ÇAMUR ATIYORLAR"

6'lı Masa'ya yönelik açıklamalarıyla konuşmasına başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Baktılar 4 yetmiyor sayıyı 6'ya çıkartıp bir masa kurdular. Masayı kurdular ama masadan bir türlü aday çıkartamadılar. Baktılar masadan aday çıkaramıyorlar bizim adaylığımıza çamur atmaya başladılar. Bir yılda bir aday çıkaramayanlar kendi sünepeliklerini örtmek için yönü başka tarafa çekiyorlar. Aklınız neredeydi, şimdiye kadar niye bunları söylemediniz" dedi.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kendisi için 'Aday olamaz' diyen 6'lı Masa'ya yanıt: Aday çıkaramadılar, bizim adaylığımıza çamur atıyorlar

"TÜRKİYE, 2018 SEÇİMLERİ İLE KRONOMETREYİ SIFIRLADI"

Sözlerini sürdüren Erdoğan, "2017'de kabul edilen anayasa değişikliği en küçük tartışmaya mahal vermeyecek kadar açıktır. Türkiye 2018 seçimleri ile yeni yönetim sistemine geçti, yani bu bakımdan, kronometreyi sıfırladı. 2018'de seçilen cumhurbaşkanı, yeni sistemin ilk cumhurbaşkanıdır. 6'lı masa bir anda aydınlanma yaşamışlar. Bir korku sarmış. Biz milli iradenin üstünlüğü dışında bir yol kabul etmediğimiz için tüm rakiplerimizi yendik." ifadelerini kullandı.

"BİR DE UTANMADAN 'YETER SÖZ MİLLETİN' PANKARTI ASIYORLAR"

6'lı Masa'nın 11. buluşmasında CHP binasına asılan pankart hakkında da konuşan Erdoğan, "Bir de utanmadan parti binalarına "Yeter söz milletin" pankartı asıyorlar. Menderes bu sözle tek parti faşizmine yeter demişti. Biz de aynı küresel faşizmi hortlatmaya kalkanlara yeter diyoruz. Milletin iradesinden umut kesenler masanın iradesinden umut bekliyorlar. İnşallah 14 Mayıs'ta masa vesayetini sandığa gömüp, ülkemizi uzaktan yönetmeye niyetlenenleri hüsrana uğratacağız." dedi.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kendisi için 'Aday olamaz' diyen 6'lı Masa'ya yanıt: Aday çıkaramadılar, bizim adaylığımıza çamur atıyorlar

"BUNLARIN TAMAMI BİR ARAYA GELSE, BİR ŞEY İFADE ETMEZ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasına şu açıklamalarla devam etti: "Kardeşlerim bunların tamamı bir araya gelse, 20 yılda kazandırdığımız eser ve hizmetlerin yanında hiçbir şey ifade ederler. Denizli bugün bambaşka, bugün rahmet de yağmur da vardı; ama siz bu meydanı doldurdunuz. Sordum, resmi rakam 80 bini bulmuş. Gençler maşallahınız var; bana her şey sizi hatırlatıyor.

"RAKAMIN SONUNA KONULAN SIFIR GİBİDİR BUNLAR"

Rakamın sonuna konulan sıfır gibidir bunlar. Bırakın bu eski Türkiye oyunlarını da meydana çıkın. Sandığa gelin sandığa. Küresel vesayeti bırakın da millete gidin millete. PKK'nın çukur eylemlerine umut bağladınız hüsrana uğradığınız. Faiz, kur dalgalanmasından medet umdunuz, hamdolsun onu da atlattık. Tüm bu süreçte bakmadıkları tek yer milletin gönlüydü. Biz hep milletimizle yürüdük. Derdimizi sadece milletimize anlattık.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kendisi için 'Aday olamaz' diyen 6'lı Masa'ya yanıt: Aday çıkaramadılar, bizim adaylığımıza çamur atıyorlar

"ÇIKMIŞLAR BİZ 6 KİŞİ, 'CUMHURBAŞKANINI YÖNETECEĞİZ' DİYORLAR"

Onların yuvarlak bir masanın etrafında bir yıldır dolandığı süreçte 49 ilimize gittik, 27 yurt dışı ziyaret gerçekleştirdik. Çıkmışlar biz 6 kişi, 1 Cumhurbaşkanını yöneteceğiz diyorlar. Türkiye'yi milli irade yerine kendi vesayetimizle yönetmek istiyoruz dediler. Bunlara tüm bu zırvaları bırakın dedik. Biz tüm bu ihtiras fırtınalarına karşı yeter diyoruz. Sözün, kararın ve geleceğin millete ait olduğunu söylüyoruz.

"14 MAYIS'TA BİR KEZ DAHA 'YETER' DİYOR MUYUZ?"

Denizli bu vesayet heveslisi muhterislere 14 Mayıs'ta bir kez daha yeter diyor muyuz? Küresel vesayetçilere ve onların maşalarına yeter söz milletindir diyor muyuz? Türkiye yüzyılını birlikte inşa ediyor muyuz? Türkiye'nin yolunu 14 Mayıs'ta bir kez daha açıyor muyuz? Türkiye'nin yeni asrını bir olarak, iri olarak, diri olarak, hep birlikte Türkiye olarak kucaklamaya hazır mıyız?

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kendisi için 'Aday olamaz' diyen 6'lı Masa'ya yanıt: Aday çıkaramadılar, bizim adaylığımıza çamur atıyorlar

DENİZLİ'DEKİ YATIRIMLAR

Son 20 yılda Denizli'ye 35 milyar lira kamu yatırımı yaptık. 14'ü hastane olmak üzere 38 sağlık tesisimizi hizmete açtık. Aydın-Denizli-Antalya otoyolunu inşallah seneye tamamlıyoruz. Denizli'de 881 bin dekar araziyi sulamaya açtık. Çiftçilerimize 3.5 milyar TL tutarında tarımsal destek verdik. Denizlili iş insanlarımıza 4 milyar TL tutarında prim teşviği verdik.

"HONAZ TÜNELİ'Nİ AÇIYORUZ"

Bugün de 18 milyar lirayı bulan 232 ayrı yatırımın açılışını gerçekleştireceğiz. Ulaştırmada şehrimiz için önemli bir yatırım olan 3.4 milyar TL'ye mal olan Denizli Otoyolu 2. Kısım ile Honaz Tüneli'ni açıyoruz. TOKİ'nin yaptığı 1173 konutu da açıyoruz. Denizli'mize bu yatırımları kazandıran tüm yüklenici firmalara teşekkür ediyorum.

"SİZLERDEN BİR RİCAM VAR"

Benim sizlerden ricam var. Seçim sandığı önünüze geldiğinde etrafınıza bakıp ne diyeceksiniz, durmak yok yola devam. Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız; hep birlikte Türkiye olacağız. Ana kademe, kadın kolları durmak yok. Gümbür gümbür sandığa koşacağız."

Recep Tayyip Erdoğan 6'lı Masa Denizli Politika Güncel Haberler Son Dakika

AdminAdmin