GÜNCEL
Giriş Tarihi : 12-02-2023 14:04   Güncelleme : 12-02-2023 14:04

Son Dakika: Deprem sonrası kaçan müteahhitler tek tek yakalanıyor!

Haber 7 - Depremde yıkılan çok sayıda binanın müteahhitti olduğu belirlenen, Yavuz ve Sevilay Karakuş Gürcistan'a kaçmaya çalışırken yakalandı. Pamukoğlu Sitesi'nin fenni mesulü olan inşaat mühendisi de Afyonkarahisar'da gözaltına alındı.

Son Dakika: Deprem sonrası kaçan müteahhitler tek tek yakalanıyor!

SON DAKİKA HABERİ: Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerde Hatay, Gaziantep, Malatya, Osmaniye, Adıyaman, Adana, Diyarbakır, Kilis ve Şanlıurfa'da facianın 7. gününde sorumlulardan hesap sorulmaya devam ediliyor. 

GÜRCİSTAN'A KAÇMAYA ÇALIŞTILAR!

"Asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği Adıyaman'da yıkılan çok sayıda binanın müteahhidi olduğu belirlenen Yavuz Karakuş ve Sevilay Karakuş, İstanbul'da gözaltına alındı.

İstanbul Havalimanı Şube Müdürlüğü ekipleri, Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde yapılan kimlik kontrolleri sırasında ihbar üzerine iki kişiyi durdurdu.

Yapılan incelemede, Yavuz Karakuş ve eşi Sevilay Karakuş'un Adıyaman'da depremde yıkılan çok sayıda binanın müteahhitliğini yaptığı, Gürcistan'a gitmek üzere oldukları belirlendi.

Gözaltına alınan ve üzerlerinde 16 bin dolar ile 20 bin lira ele geçirilen iki kişi, işlemleri yapılmak üzere Havalimanı Şube Müdürlüğüne götürüldü.

Öte yandan, dün İstanbul'da yakalanan, Gaziantep'te yıkılan Ayşe Mehmet Polat Sitesi'nin müteahhidi Mehmet Ertan Akay ile yine Gaziantep'te yıkılan Bahar Apartmanı'nın müteahhidi İbrahim Mustafa Uncuoğlu, emniyetteki işlemlerinin ardından Gaziantep'e gönderildi.

İKİ MÜTEAHHİT DAHA YAKALANDI

Gaziantep'te depremde yıkılan Pamukoğlu Sitesi'nin fenni mesulü olan inşaat mühendisi Afyonkarahisar'da gözaltına alındı.

 

Haberin Ayrıntıları Geliyor...

Son dakika gelişmelere anında ulaşmak için Haber7 uygulamasını akıllı cihazlarınıza (iOS, Android) kurabilir, Twitter’da @Haber7 hesabını takip edebilirsiniz.

App Store Google Play Takip Et

KAYNAK: DHA, AA
AdminAdmin