GÜNCEL
Giriş Tarihi : 12-09-2022 12:15   Güncelleme : 12-09-2022 12:15

Son Dakika: Gülşen'in ev hapsi kaldırıldı!

Haber 7 - Son dakika haberi... İmam Hatiplilere yönelik hakaret içerikli sözleri nedeniyle hakkında 3 yıla kadar hapis cezası talep edilen Gülşen’in 'ev hapsi' şeklindeki adli kontrol tedbiri kaldırıldı.

Son Dakika: Gülşen'in ev hapsi kaldırıldı!

Şarkıcı Gülşen Çolakoğlu, İstanbul Ataşehir'de 30 Nisan'daki konserinde “İmam hatipte okumuş daha önce kendisi, sapıklığı oradan geliyor” şeklinde ifadeler kullanmıştı.

Gülşen'in bu sözlerinin ardından İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatılmıştı. Gözaltına alınan Gülşen ifadesi alınmak üzere İstanbul Adalet Sarayı'na getirilmişti.

Tutuklanarak cezaevine gönderilen Gülşen ardından karara yapılan itiraz dilekçesinin kabul edilmesiyle birlikte ‘konutu terk etmeme’ şeklinde adli kontrol şartıyla tahliye edilmişti.

Gülşen'den şikayetçi olanların sayısı 702 olduGülşen'den şikayetçi olanların sayısı 702 oldu

EV HAPSİ KALDRILDI

Son dakika haberine göre, hakkında 3 yıla kadar hapis cezası talep edilen Gülşen’in 'ev hapsi' şeklindeki adli kontrol tedbiri de kaldırıldı.

Gülşen'den Yeniden Refah Partili isme suç duyurusuGülşen'den Yeniden Refah Partili isme suç duyurusu

Gülşen'in hakim karşısına çıkacağı gün belli olduGülşen'in hakim karşısına çıkacağı gün belli oldu

Son Dakika: İmam hatiplilere hakaret eden Gülşen için istenen ceza belli olduSon Dakika: İmam hatiplilere hakaret eden Gülşen için istenen ceza belli oldu

KAYNAK: İHA
AdminAdmin