GÜNCEL
Giriş Tarihi : 11-09-2022 18:33   Güncelleme : 11-09-2022 18:33

Son Dakika: MHP genel başkanı Devlet Bahçeli'den Bursa'da önemli açıklamalar

Son dakika haberi: MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 2023 seçimleri için ikinci mitingini Bursa'da gerçekleştirdi. Bahçeli, Bursa'nın düşman işgalinden kurtuluş gününde Gökdere Meydanı'nda önemli açıklamalarda bulundu. İşte son dakika gelişmesinin detayları...

Son Dakika: MHP genel başkanı Devlet Bahçeli'den Bursa'da önemli açıklamalar

Son dakika haberi: MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisince düzenlenen "2023’e Doğru: Aday Belli, Karar Net" temalı açık hava toplantıları kapsamında Bursa'daki Gökdere Meydanı'nda miting gerçekleştirdi. Gökdere Meydanı'nda halka seslenen Bahçeli önemli açıklamalar yaptı. İşte son dakika haberinin tüm detayları...

MHP lideri Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları şu şekilde:

Gökdere Meydanı'nda coşkuyla bizlere şevk ve heyecan veren siz değerli kardeşlerimize, buraya kadar gelmese de gözü, kulağı, duası bizimle olan muhterem vatandaşlarımıza en iyi dileklerimi sunuyorum.

bb

2023 seçimlerinin ilk açık hava toplantısını Sivas'ta yaptık. Sivaslı kardeşlerimize, Amasyalı, Tokatlı, Çorumlu, Yozgatlı kardeşlerimize müteşekkir olduğumu ifade ediyorum. Sivas açık hava toplantımıza aklı eren de ermeyen de iyi niyetli olan da olmayan da devamlı konuştu. Bu ne ki, daha bir şey görmediler. Milletimizin takdiriyle gördükleri göreceklerinin yanında devede kulak kalacaktır. Turpun büyüğünün heybede olduğuna 2023 yılında mecburen tanık olacaklar.

Türkiye'ye diş bileyen mihraklar kabusla tanıştı. Sosyal medya kanalıyla algı düzenekleri kuranlar küçük dillerini yuttular. Türkiye'nin kendilerinden ibaret olmadığını idrak etmek zorunda kaldılar. Sadece kimyaları değil matematikleri de bozuldu, bütün hesapları ters yüz oldu. MHP'yi küçümsemeye kalkan soytarılara diyorum ki cesaretiniz varsa Sivas'tan sonra gelin de Bursa'ya bakın. Bakın da vatan sevdası nedir görün.

Bizim anketlerimiz maaşa bağlanmış araştırma şirketleri değildir. Bizim anketlerimiz A'dan Z'ye büyük Türk milletidir.

bbb

Kim hangi oyunu oynarsa oynasın ayrılmayacağız.

Mutlaka kazanacağız. Cumhuriyet'in 100. yıl dönümünde cumhurun muhteşem zaferine omuz vereceğiz.

Türkiye'nin zillete düşmesine katiyen tahammül edecek değiliz. Bu nedenle adayımız belli, kararımız nettir. Nitekim, Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan'dır.

Son günlerdeki gelişmelerden sonra zillet ittifakı paramparçadır. Paçası tutuşan, korkuya kapılan Kılıçdaroğlu inadına beraber olacağız demek zorunda kalmıştır. Beraberlik inatla değil, inançla olur. Zillet ittifakında inanç yoktur, ilke yoktur, irade yoktur. Bu ittifak Türkiye'yi ahtapot yönetimine muhtaç etmek için fırsat kolluyor. Bizim ahtapot siyasetine feda edilecek bir ülkemiz olmayacaktır. Zillet ittifakının içinde malumu ilan eden en azından dürüst açıklamalarda bulunan siyasetçiler de vardır. Bunların iddiaları 6'lı masayı sallamış, devirme noktasına getirmiştir.

"HDP'YE BAKANLIK" TARTIŞMALARI

HDP'ye bakanlık vaatlerinin ifşa edilmesiyle tartışmaların içine gömülmüşlerdir. İttifak içi sürtüşmeler ileri bir noktaya taşınmıştır. HDP'ye bakanlık sözleri PKK'nın devlete tutunması demektir. Böylesi bir zillet Türkiye'ye reva görülemez. Bariz stratejileri HDP ile ortaklıktır.

Türk Milleti asla müsaade edemez, etmeyecektir. Tepkilerin yükselmesi üzerine CHP'nin zoraki geri adımı bütünüyle taktikseldir.

Zillet ittifakının asıl sorunu cumhurbaşkanı adayının hüvviyetinde düğümlenmektedir. Türkiye'yi düşündükleri yoktur. En küçük hazırlıkları yoktur, tek söyledikleri geçmişin tekrar tesis gayesi.

Kılıçdaroğlu 6'lı masada çatlak olmadığını, uzlaşma halinde adaylığa açık olduğunu açıklarken bir yalvarmadığı kalmıştır.

Bursa'dan söylüyorum zillet ittifakı kaostur, krizdir, kifayetsizdir. Türkiye'yi onlarca yıl geriye götürme projesidir. Boşuna milletimizi meşgul etmesinler. Zillet ittifakının cumhurbaşkanı adayını dış güçler belirleyecektir. Biden'dan onay almadan adayımız bu diyemezler.

Zillet ittifakını oluşturan partilerin tek ortak söylemi güçlendirilmiş parlamenter sistemdir. Başka bir şey duyan yoktur. Anlatacak hikayeleri de yoktur.

15 Temmuz darbe girişimi parlamenter sistemin iflasını belgelemiştir.

Son 4 yıllık sürede parlamenter sistem hakim olsaydı istikrarsızlık ve huzursuzluk öne çıkardı ve maalesef kaybolan yıllara yenileri ilave edilmiş olurdu. Terörle mücadele bu kadar yüksek kararlılıkla yapılamazdı. Dış dayatmalara bu derecede direnç gösterilemezdi.

Parlamenter sistemin krizlerinden beslenenler hiç mi utanmıyor, hiç mi sıkılmıyor.

Suriyeli sığınmacıların gönüllü dönüşü sağlanmalı.

Yunanistan sabrımızı zorlamasın. Bu ülke yönetimi ayağımızın altında dolaşmaktan, damarımıza basmaktan vazgeçmelidir, taciz ve tahriklerine derhal son vermelidir.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
AdminAdmin