GÜNCEL
Giriş Tarihi : 29-02-2024 13:22

Soykan: ‘Akyazı’da gerçek belediyecilik devam edecek’

Seçim çalışmalarına büyük bir hızla devam eden Akyazı Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Bilal Soykan, “ Cumhur İttifakı olarak 31 Mart yerel seçimlerinde hemşerilerimizin destekleri ile rekorlar kıracağız. Akyazı’da gerçek belediyecilik devam edecek” dedi.

Soykan: ‘Akyazı’da gerçek belediyecilik devam edecek’

Akyazı Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın AK Parti Akyazı Belediye Başkan Adayı Bilal Soykan, AK Parti İlçe Başkanı Mesut Ekrem, MHP İlçe Başkanı Soyhan Sofuoğlu, Cumhur İttifakı meclis üyesi adayları ve teşkilat mensuplarıyla birlikte seçim çalışmalarını tüm hızı sürdürüyor. Esnaf ve mahalle ziyaretlerine ara vermeden devam eden Bilal Soykan son olarak Yahyalı, Çıldırlar, Kabakulak, Uzunçınar, Eskibedil, Yeniorman ve Kızılcıkorman Mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlar ile bir araya geldi.

Esnaf ve mahalle ziyaretlerinde büyük bir destek ve teveccüh ile karşılandıklarını ifade eden Belediye Başkan Adayı Bilal Soykan, “ Hemşerilerimizin bu desteği bize en büyük güç ve motivasyon oluyor. Vatandaşlarımız Akyazı’mızda 5 yılda yapılanların farkında ve Cumhur İttifakı’ndan başkasının bu ilçeye fayda sağlamayacağının bilincinde. 31 Mart yerel seçimlerinde vatandaşlarımızın bu destek ve teveccühleri ile yine rekorlar kıracağız, yine birincilikler elde edeceğiz inşallah” şeklinde konuştu.

Gerçek belediyeciliğin Akyazı’da devam edeceğini sözlerine ekleyen Bilal Soykan, “ Herkes bilir gerçek belediyecilik AK Parti ve Cumhur İttifakı Belediyeciliğidir. Biz Akyazı’da yapılmayanları yapmaya, ilçemize değer katmaya devam edeceğiz. Akyazı’mıza beş yılda neler kazandırdığımız, hangi projelere imza attığımız ortada. Yıkmaya değil Cumhur İttifakı ruhu ile yapmaya devam edeceğiz. Akyazı’mızda gerçek belediyeciliği sürdüreceğiz” diye konuştu. 

‘Akyazı’da Gerçek Belediyecilik Devam Edecek’ 3‘Akyazı’da Gerçek Belediyecilik Devam Edecek’ 2‘Akyazı’da Gerçek Belediyecilik Devam Edecek’

EditörEditör