GÜNCEL
Giriş Tarihi : 04-04-2024 13:23

Soykan mazbatayı aldı

31 Mart seçimlerinde yeniden Akyazı Belediye Başkanı olarak seçilen Bilal Soykan mazbatasını İlçe Seçim Kurulu’ndan aldı. Akyazı’yı güzel yarınlara ulaştırmak için yeniden yola çıktıklarını ifade eden Belediye Başkanı Bilal Soykan, “ İlk günkü aşkla, güzel ilçemiz Akyazı için çok çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Soykan mazbatayı aldı

Akyazı’da vatandaşların destek ve teveccühleri ile yeniden Belediye Başkanlığına seçilen Bilal Soykan, meclis üyeleri ile birlikte mazbatasını aldı.  Cumhur İttifakı İlçe Başkanları ve teşkilat mensuplarının da yalnız bırakmadığı Belediye Başkanı Bilal Soykan mazbatasını İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hüseyin Çamlı’dan teslim aldı. Akyazı için çok çalışmaya devam edeceklerini ifade eden Başkan Soykan, “ Alnımızdaki AK yazı olan 5 yıllık hizmet süremizin ardından vatandaşlarımızın destek ve teveccühleri şimdi ‘Gönlümüzdeki Akyazı’ için yola çıkıyoruz. Her biri birbirinden değerli meclis üyelerimizle birlikte Akyazı’ya değer katmaya devam edeceğiz” dedi.

 

76 MAHALLENİN TAMAMI

76 mahallenin tamamına hizmet götürmeye devam edeceklerini ifade eden Başkan Soykan, “ Biz Akyazı’yı büyütmeye ve geliştirmeye devam edeceğiz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hemşerilerimize verdiğimiz sözleri tutmaya, Akyazı için çok çalışmaya devam edeceğiz. İlçemize değer katacak projelerimizi yeni dönemde birer birer hayata geçireceğiz. Hizmet belediyeciliğini Akyazı’da sürdüreceğiz. Güzel ilçemiz Akyazı’yı Türkiye Yüzyılı’nın parlayan yıldızı yapacağız” şeklinde konuştu. Akyazı Adliyesi’ndeki mazbata töreni sonrasında Akyazı Belediyesi’ne giden Belediye Başkanı Bilal Soykan’ı burada Belediye Başkan Yardımcıları, Müdürler ve Belediye Personelleri çiçeklerle karşıladı. Güzel karşılama için tüm belediye personellerine teşekkür eden Başkan Soykan, “Akyazı için birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. 

AdminAdmin