GÜNCEL
Giriş Tarihi : 21-02-2024 17:45

Soykan’dan As Akyazı’ya Ziyaret

Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, As Akyazısporlu yöneticiler, futbolcular ve antrenörler ile bir araya geldi. Başkan Soykan ve As Akyazısporlu yöneticiler, spor üzerine sohbet gerçekleştirdi

Soykan’dan As Akyazı’ya Ziyaret

Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, Süper Amatör Küme ekiplerinden As Akyazıspor’un yöneticileri ve sporcuları ile bir araya gelerek Akyazı ve spor üzerine güzel bir sohbet gerçekleştirdi. Buluşmanın ardından konuşan Başkan Soykan; “Tüm kulüplerimiz bizim için çok değerli. İlçemizde sporun gelişmesi ve büyümesi için her zaman çaba gösterdik, göstermeye de devam edeceğiz. El birliği ile Akyazı’mızı tüm spor branşlarında ülkemizin önde gelen ilçelerinden bir tanesi yapacağız.” İfadelerini kullandı.

“BAŞARILAR DİLİYORUZ”

Açıklamalarını sürdüren Soykan; “Genç kardeşlerimizin gerek sporcu gerekse yönetici olarak sporun içinde olmasını çok önemsiyoruz. As Akyazıspor da bunun güzel örneklerinden bir tanesi. Kıymetli yöneticilerimize ve sporcularımıza emeklerinden dolayı teşekkür ediyor ve bir üst lig olan Bölgesel Amatör Ligi’ne çıkma mücadelesinde başarılar diliyoruz. Biz bu yolda onların her zaman yanındayız.” dedi.

EditörEditör