EĞİTİM
Giriş Tarihi : 12-01-2024 17:31

SUBÜ, Üniversiteler Koordinasyon Toplantısı’nda yer aldı

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ), Trabzon’da düzenlenen Üniversiteler Koordinasyon Toplantısı’na katıldı. Toplantıda, Üniversite Sporları Federasyonu Yönetim Kurulu üyeleri, Rektörler Kurulu üyeleri, 159 üniversiteden spor bilimleri fakültelerinin dekanları, beden eğitimi ve spor yüksekokullarının müdürleri, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Futbol Federasyonu temsilcileri, kurumların ilgili daire başkanları, spor müdürleri ve spor koordinatörleri yer aldı.

SUBÜ, Üniversiteler Koordinasyon Toplantısı’nda yer aldı

SUBÜ’yü toplantıda Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nevzat Mirzeoğlu ile Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’ndan Öğretim Görevlisi Yavuz Yıldırım temsil etti. Toplantıda, Üniversite Sporları Federasyonu faaliyetlerine ilişkin bilgi aktarımında bulunularak yeni dönemin yol haritası belirlendi.

Toplantıda, üniversiteler arası spor faaliyetlerinin geliştirilmesi, sporcuların daha iyi koşullarda yetişmesi ve sporun tabana yayılması için yapılacak çalışmalar ele alındı. Ayrıca, üniversiteler arası spor müsabakalarının takvimi ve organizasyonları hakkında da görüş alışverişinde bulunuldu.

SUBÜ adına toplantıya katılan Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nevzat Mirzeoğlu, “Toplantıda, üniversiteler arası spor faaliyetlerinin geliştirilmesi için önemli kararlar alındı. Bu kararlar, üniversitelerimizin spor alanında daha da güçlenmesine katkı sağlayacaktır” dedi.

AdminAdmin