EĞİTİM
Giriş Tarihi : 15-01-2024 16:31

SUBÜ, YKS’ye hazırlanan Sakaryalı üniversite adaylarına kapılarını açtı

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ), Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ‘Ar-Genç Projesi Kampüs Yolunda’ etkinliği kapsamında YKS’ye girecek lise öğrencilerini ağırladı.

SUBÜ, YKS’ye hazırlanan Sakaryalı üniversite adaylarına kapılarını açtı

 

Etkinlik kapsamında Sakarya Anadolu Lisesi’nde 12’inci sınıfa giden 35 öğrenci ile Serdivan Şehit Yılmaz Ercan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde 12’inci sınıfa giden 40 öğrenci üniversitenin birimlerini gezdi ve eğitim-öğretim imkânlarına ilişkin bilgi aldı.

Üniversite adaylarına ilk olarak Rektörlük Konferans Salonu’nda Öğretim Görevlisi İlknur Çakar, Araştırma Görevlisi Nur Bağnu Polat ve Araştırma Görevlisi Dua Kayatürk tarafından tanıtım sunumu gerçekleştirildi. Sunumu takiben öğrenciler, üniversitenin atölyelerini, Robot Teknolojileri ve Akıllı Sistemler Uygulama ve Araştırma Merkezi’ni, Yapay Zekâ ve Veri Bilimi Uygulama ve Araştırma Merkezi’ni, SUBÜ Stüdyoları’nı ve Teknoloji Yarışmaları Koordinatörlüğü’nü ziyaret etti.

Sakaryalı üniversite adayları SUBÜ'yü gezdi - Haberlisin

Her bir birimde öğrencilerin üniversiteye ilişkin soruları da yanıtlandı.

SUBÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Kuruca, üniversitenin Sakarya için bir değer olduğunu belirterek, “Üniversitemiz, eğitim-öğretim kalitesi, sosyal ve kültürel faaliyetleri, araştırma-geliştirme çalışmalarıyla her geçen gün daha da güçleniyor. Üniversitemiz, YKS’ye girecek tüm öğrencilerimize kapılarını açık tutuyor. Gelin, birlikte SUBÜ’nün geleceğini inşa edelim” dedi.

AdminAdmin