YEREL
Giriş Tarihi : 08-03-2024 18:20

SUBÜ'de Kadınlar Günü Kokteyli

8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle düzenlenen etkinlikte Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi'nde (SUBÜ), kadınların önemi ve katkıları bir kez daha ön plana çıktı. Kadın ve Aile Merkezi'nin organizasyonunda gerçekleştirilen kokteylde, üniversitenin kadın akademisyenleri ve idari personeli bir araya gelerek birlik ve dayanışma içinde olduklarını bir kez daha gösterdi.

SUBÜ'de Kadınlar Günü Kokteyli

Rektör Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık, kadınların SUBÜ'nün başarısına önemli bir katkı sağladığını belirterek, onların emeklerine ve çabalarına teşekkür etti. Kadınların üniversite ortamında yarattığı olumlu etkinin altını çizen Sarıbıyık, toplumun şekillenmesinde kadınların oynadığı kritik rolü vurguladı. Kadınların sadece ailede değil, toplumun her alanında etkin olduğunu ve bu etkinliğin önemli olduğunu ifade etti.

Sarıbıyık ayrıca, Filistin'deki kadınlara olan saygısını ve takdirini dile getirerek, onların direnişini övdü. Özellikle Filistin'deki zorlu şartlara rağmen kadınların gösterdiği dayanışma ve metanetin önemine vurgu yaptı. Son olarak, hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diledi ve kadınların toplumdaki yerinin daha da güçlenmesi temennisinde bulundu.

EditörEditör