EĞİTİM
Giriş Tarihi : 17-01-2024 18:28

SUBÜ’de yıllık faaliyetler değerlendirildi:

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ)'nde uygulama ve araştırma merkezleri ile koordinatörlüklerin yıllık performansları değerlendirildi. İki gün süren toplantılarda merkez müdürleri ve koordinatörler yaptıkları sunumlarla faaliyetlerine ilişkin detayları paylaştı. 2024 yılına ilişkin genel değerlendirmelerde bulunuldu. Toplantılara Rektör Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık ile SUBÜ Senatosu üyeleri katıldı.

SUBÜ’de yıllık faaliyetler değerlendirildi:

Toplantılarda konuşan SUBÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık, 2023 yılının üniversitenin gelişim ivmesini sürdürdüğü ve önemli işlere devam ettiği bir yıl olduğunu söyledi. Rektör Sarıbıyık, “Ülkemizin geleceği için söyleyecek sözümüzün olması lazım. Bunu başarmak için yaptığımız örnek çalışmalarla vitrinimizi süslememiz gerekiyor. Şeffaflık anlayışımızı devam ettirerek söylemlerimizi, raporlarımızı, yaptığımız işlerin sonuçlarını, bilgileri, belgeleri ve çalışmalarımızı web sitemizde paylaşmalıyız. İlkeli duruşumuz sayesinde itibarımızın yüksek olduğunu kurduğumuz ilişkilerde görüyoruz. Bu bir emek ve özveri işi. Tüm ekiplerimiz fedakârca çalışıyor. Güvenin sağlanmasına katkı sağlayan tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bunu sürdürülebilir kılmalıyız. Dertlerle dertlenerek derman olmak için gayret gösteriyoruz” dedi.

Rektör Sarıbıyık, 2024 yılında da hedeflerine odaklanacaklarını belirterek, “2024 yılında da üniversitemizin gelişimini sürdürmek için var gücümüzle çalışacağız. Yeni projeler geliştirmeye, yeni çalışmalar yapmaya ve yeni başarılar elde etmeye devam edeceğiz. Bunun için tüm ekip arkadaşlarımızla birlikte uyum içinde çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

AdminAdmin