VOLEYBOL
Giriş Tarihi : 23-02-2024 18:34

Sultanlar, Yarı Finallere Fırtına Gibi Başladı

Eskişehir'de düzenlenen Voleybol 2. Lig Play-Off yarı finalleri, Sakarya Voleybol takımının etkileyici performansıyla başladı.

Sultanlar, Yarı Finallere Fırtına Gibi Başladı

Sakarya Voleybol, ilk rakibi İstanbul temsilcisi Beykoz'u set vermeden mağlup ederek yarı finallere güçlü bir giriş yaptı. Maçta Beykoz'u sırasıyla 25-20, 25-18 ve 25-23'lük setlerle geçen Sakarya Voleybol, şampiyonluk hedefine bir adım daha yaklaştı.

Çeyrek finallerde de rakiplerine set şansı tanımayarak yarı finallere yükselen Sakarya Voleybol, aynı performansını yarı finallerde de sergiledi. Güçlü rakiplerinden Beykoz'u 3-0'lık skorla geçerek finale adını yazdırdı. Kulüp başkanı Ömer Bektaş, bu önemli başarıya rağmen takıma yeterli maddi ve manevi desteğin sağlanamadığını belirtti.Başkan Bektaş, şehre çağrıda bulunarak birlik ve beraberlik mesajı verdi. Şampiyonluk kupasını şehre getirmek için ellerinden geleni yapacaklarını ifade eden Bektaş, ancak takımın başarısında herkesin payının olmasını istediklerini vurguladı. Bektaş, şehir yöneticilerini ve ilgilileri takıma destek olmaya çağırarak, birlik ve dayanışma içinde hareket etme çağrısında bulundu.

 

EditörEditör