SPOR
Giriş Tarihi : 02-02-2024 15:23

Süper Amatör Lig'de Transfer Bombası! Sami Bağdatlı As Akyazıspor'da!

Süper Amatör Lig'de flaş bir transfer gerçekleşti! Deneyimli teknik direktör Sami Bağdatlı, As Akyazıspor ile anlaştı. Bağdatlı, yeni sezon öncesi Cumayeri Belediyespor ile anlaşmış, ancak ligde verilen aranın ardından As Akyazıspor'dan gelen teklifi kabul etmiştir.

Süper Amatör Lig'de Transfer Bombası! Sami Bağdatlı As Akyazıspor'da!

Bağdatlı, daha önce Hendekspor'da teknik direktörlük ve futbolculuk yapmıştır. 55 yaşındaki deneyimli hoca, As Akyazıspor ile ilk idmanına da çıkmıştır.

Bağdatlı, transferi ile ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Sami Bağdatlı As Akyazıspor ile anlaştı - Güncel - www.hendeksonhaber.com

"Cumayeri Belediyespor olarak geçtiğimiz hafta ligin 1. ve 2. Olarak oynadığımız maçın ilk yarısının 44. dakikasında skor 0-0 iken, tüm Düzce kamuoyununda kabul ettiği, bariz gölümüzün iptaliyle başlayan hiç istemediğimiz olaylar neticesinde ne yazık ki maç hükmen aleyhimize sonuçlandı ve ayrıyeten 3 puanımız silindi ve 14 maç 3 beraberlik 11 galibiyet almamıza rağmen yarıştan koparıldık. Sonrasında ilimizin güzide kulübü As Akyazıspordan teklif aldım ve transferime izin veren Cumayeri Belediyespor kulübü başkanıma ve genel kaptanıma anlayışları için çok teşekkür ederim. Cumayeri Belediyespor muhteşem taraftarını hiç bir zaman unutmayacağım. Yarım kalan hikayemizi bir gün mutlaka hep birlikte tamamlayacağız. Hakkınızı helal ediniz, varsa hakkım sonuna kadar helal olsun. Allah’a emanet olunuz."

EditörEditör