GÜNCEL
Giriş Tarihi : 26-01-2024 15:51

Suriye ve Irak'ın Kuzeyinde 10 Teröristi Etkisiz Hale Getirdi

Türk Silahlı Kuvvetleri, Suriye ve Irak'ın kuzeyinde teröristlere yönelik başarılı operasyonlarını sürdürüyor. Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Suriye'nin kuzeyindeki Zeytin Dalı ve Barış Pınarı bölgelerinde tespit edilen 5 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi.

Suriye ve Irak'ın Kuzeyinde 10 Teröristi Etkisiz Hale Getirdi

Irak'ın kuzeyinde de terörist temizliğinin kararlılıkla devam ettiği vurgulanan açıklamada, 5 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi. Bölgede operasyonların, terör unsurları tamamen ortadan kaldırılana kadar devam edeceği ifade edildi.

Suriye ve Irak'ın kuzeyinde 10 terörist etkisiz hale getirildi

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin kuzeyde gerçekleştirdiği başarılı operasyonlar, terör örgütlerine karşı verilen mücadeledeki kararlılığın bir göstergesi olarak dikkat çekiyor. Bakanlık açıklamasında, bölgede teröristlere karşı operasyonların hız kesmeden süreceği vurgulanarak, güvenlik güçlerinin bölge halkının güvenliğini sağlamak adına azimle çalıştığı belirtildi.

Irak ve Suriye'nin kuzeyinde 10 günde 91 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale  getirildi

Türkiye'nin, terörle mücadeledeki kararlı tutumu ve başarılı operasyonlarıyla bölgede barış ve istikrarın sağlanmasına katkıda bulunduğu önemle vurgulanmaktadır.

EditörEditör