MAGAZİN
Giriş Tarihi : 08-02-2024 12:32

Survivor All Star'da Şok Ayrılık: Turabi Yarışmadan Çekildi!

Survivor All Star'da beklenmedik bir gelişme yaşandı. Uzun süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden ve tedavisinin ardından Survivor'a dönen eski şampiyon Turabi Çamkıran, sağlık sorunları nedeniyle yarışmaya veda etti.

 Survivor All Star'da Şok Ayrılık: Turabi Yarışmadan Çekildi!

Survivor All Star'da izleyenleri şoke eden bir ayrılık yaşandı. Geçtiğimiz hafta oyuna çıkarken sakatlanan Turabi Çamkıran, doktor kontrolünden sonra yarışmaya devam edemeyeceğini açıkladı.

Acun Ilıcalı, konseyde Turabi'nin durumu hakkında şunları söyledi: "Turabi kısa sürede büyük iz bıraktı. Geçtiğimiz hafta oyuna çıkarken sakatlığı oldu. 5 gün boyunca doktoruyla görüştü. Sonunda Turabi'den gelen haber maalesef iyi değil. Turabi yarışmanın geleceğiyle ilgili verdiği kararı bize açıkladı. Survivor All Star'a devam edemeyeceğini söyledi."

Turabi'nin ayrılışı Survivor All Star'da büyük bir boşluk bırakırken, Acun Ilıcalı kırmızı takım kadrosuna Hilmi Cem, Sema Aydemir ve Avatar Atakan'ın dahil olacağını müjdeledi.

Survivor All Star'ın yeni bölümleri heyecanla beklenirken, Turabi'nin ayrılışı ve yeni isimlerin gelişi yarışmaya nasıl bir dinamizm katacak merak konusu.

EditörEditör