MAGAZİN
Giriş Tarihi : 20-02-2024 14:27

Survivor Turabi Yoğun Bakımda!

Survivor All Star'ın en iddialı isimlerinden biri olan Turabi, adaya veda ettikten sonra apar topar yoğun bakıma alındı.

Survivor Turabi Yoğun Bakımda!

Survivor All Star'ın en iddialı isimlerinden biri olan Turabi, adaya veda ettikten sonra apar topar yoğun bakıma alındı. Turabi'nin yoğun bakıma alınma sebebinin ne olduğu henüz bilinmiyor. Turabi'nin hayranları, sağlık durumu için endişeli. Turabi, Survivor All Star'a veda etmeden önce sakatlıklar yaşamıştı. Sakatlıkları nedeniyle yarışmaya devam edemez hale gelen Turabi, adaya veda etmek zorunda kalmıştı. Turabi'nin adaya veda etmesinin ardından, sosyal medyada Survivor'a geri döneceği konuşulmaya başladı. Turabi, bu dedikoduları yalanladı ve Survivor'a geri dönmeyeceğini söyledi. Turabi'nin yoğun bakıma alınma haberi, hayranlarını endişelendirdi. Hayranları, Turabi'nin sağlık durumu için dua ediyor.

Turabi'nin Geri Döneceği Söylentileri:

Turabi'nin adaya veda etmesinin ardından, sosyal medyada Survivor'a geri döneceği konuşulmaya başladı. Turabi, bu dedikoduları yalanladı ve Survivor'a geri dönmeyeceğini söyledi.

Turabi apar topar yoğun bakıma alındı

EditörEditör