Asayiş
Giriş Tarihi : 05-02-2024 15:34

Taksi Şoförü Oğuz Erge'nin Katili Cezaevinde Saldırıya Uğradı Mı? Avukatlardan Yalanlama Geldi!

İzmir'de taksicilik yapan Oğuz Erge'yi vahşice öldüren Delil Aysal'ın cezaevinde saldırıya uğradığı ve durumunun ağır olduğu yönündeki haberler, Erge'nin avukatları tarafından yalanlandı. Gerçekleri kamuoyuyla paylaşarak Erge ve ailesine yönelik hakaret içerikli paylaşımlara da tepki gösteren avukatlar, failin en ağır cezayı alması için adli sürecin yakından takipçisi olduklarını vurguladı.

Taksi Şoförü Oğuz Erge'nin Katili Cezaevinde Saldırıya Uğradı Mı? Avukatlardan Yalanlama Geldi!

Cezaevi Saldırısı İddiası Gerçek Dışı:

Bazı sosyal medya hesaplarında Delil Aysal'ın cezaevinde saldırıya uğradığı ve ağır yaralandığına dair asılsız haberler paylaşıldı. Erge'nin avukatları Oğuzhan Aslan, Ahmet Serkan Göktürk ve Orhan Bakkal, bu haberlerin gerçeği yansıtmadığını ve müvekkillerinin bu tür paylaşımlar yüzünden daha da acı çektiğini açıkladı.

Öldürülen taksici Oğuz Erge'nin katili cezaevinde ağır yaralandı

Tek Beklenti: En Ağır Ceza:

Ailenin tek beklentisinin failin hak ettiği en ağır cezayı alması olduğunu belirten avukatlar, resmi makamlar ve taraflarca yapılan açıklamalar dışındaki haberlere itibar edilmemesini rica etti.

Hakaret İçerikli Paylaşımlara Tepki:

Oğuz Erge ve ailesine yönelik sosyal medyada yapılan hakaret içerikli paylaşımlara da tepki gösteren avukatlar, bu paylaşımlar hakkında adli sürecin başlatılacağını duyurdu.

Sökeli taksici Oğuz Erge'nin katilinin cezaevinde saldırıya uğradığı iddia  edildi - YeniSöke Gazetesi

Olay Nasıl Gerçekleşmişti?

Oğuz Erge, 31 Ocak 2023 tarihinde Delil Aysal'ı Gaziemir'e götürmek için aracına aldı. Gaziemir Belediyesi yakınlarında Aysal, Erge'yi tabancayla üç el ateş ederek öldürdü. Olay yerinden kaçan Aysal, polis tarafından yakalanarak tutuklandı.

Adli Süreç Devam Ediyor:

Oğuz Erge'nin katili Delil Aysal hakkında yargılama devam ediyor. Erge'nin ailesi ve avukatları, failin en ağır cezayı alması için adli sürecin yakından takipçisi olacaklarını ifade ettiler.

EditörEditör