SPOR
Giriş Tarihi : 02-04-2026 12:53

Tankspor kupasını aldı

U18 Play-Off B Grubu’nda Türkiye Şampiyonası bileti için mücadele eden Tankspor U18 takımı, çıktığı 5 karşılaşmayı kazanarak grubunu namağlup lider tamamladı. Sarı-siyahlı ekip, düzenlenen şampiyonluk gecesinde kupasına kavuştu.

Tankspor kupasını aldı

Geceye Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Boz, ASKF Başkanı Yaşar Zımba ve Sakarya İl Temsilcisi Tezcan Demir katıldı.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Boz, “Gençlerimizi tebrik ediyorum. Bizler her zaman sporun ve sporcunun yanında olmaya devam edeceğiz. Tankspor camiasına Türkiye Şampiyonası’nda başarılar diliyorum” dedi.

ASKF Başkanı Yaşar Zımba ise, “Gruplarda gösterdiği başarılı performans ile namağlup şampiyon olan Tankspor U18 takımını tebrik ediyorum. Şampiyonada Sakarya’yı en iyi şekilde temsil edeceklerinden şüphem yok. Kendilerine başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Tankspor U18 Antrenörü Aydın Özmert de, “U18 Play-Off grubunu namağlup şampiyon olarak tamamlayan takımımızı tebrik ediyorum. Önümüzde Türkiye Şampiyonası var. Çalışmalarımızı en iyi şekilde sürdürerek hazırlanacağız. Şampiyonada güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum” dedi.

AdminAdmin