Biletlerin bir bölümü sponsorlara verildi
Milli takım maçlarında biletlerin bir bölümünün sponsorlara ayrılması, taraftarların gündemine oturdu. Bursa ve Kocaeli’de oynanan karşılaşmaların ardından bilet dağıtım sistemi sosyal medyada tartışma konusu oldu.
Sosyal medyada tepkiler sürüyor
Bazı taraftarlar, sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla sponsor bilet uygulamasına yönelik eleştirilerini sürdürüyor.
Tatangalar’dan bazı taraftarlar da tepki gösterdi
Sakaryaspor taraftar grubu Tatangalar içerisinde yer alan bazı taraftarlar da sponsor bilet uygulamasına tepki gösterdi. Tepkilerde “Sponsor bilete hayır” ifadesi öne çıktı.
Yılmaz Şen’in açıklaması yeniden gündemde
Tatangalar grubunun liderlerinden Yılmaz Şen’in daha önce sponsor bilet uygulamasına ilişkin yaptığı açıklama da yaşanan tartışmaların ardından yeniden gündeme geldi.
Şen’in konuya ilişkin değerlendirmesi, milli takım maçlarında biletlerin sponsorlara ayrılması üzerinden yürütülen tartışmalar kapsamında yeniden paylaşılmaya başlandı.





























