YEREL
Giriş Tarihi : 19-12-2023 11:32

Tatangalar'dan Kocaelispor maçı deplasman yasağına tepki

Sakaryaspor'un taraftar grubu Tatangalar, 23 Aralık Cumartesi günü oynanacak olan Kocaelispor maçında uygulanan deplasman yasağına tepki göstererek, "Çıkan kararın tekrar değerlendirilip iki taraftar grubunun ortak açıklamasını göz önünde bulundurarak kararlarını buna göre vermelerini bekliyoruz." açıklaması yaptı.

Tatangalar'dan Kocaelispor maçı deplasman yasağına tepki

Trendyol 1. Lig'in 17. haftasında Sakaryaspor ile Kocaelispor arasında oynanacak olan maç öncesi İl Spor Güvenlik Kurulu, deplasman taraftarı için yasak getirmişti. 

Bu karar Kocaelispor cephesinde tepkiye neden olurken, Sakaryaspor'un taraftar grubu Tatangalar da sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklama ile karara tepki gösterdi.

Kocaelispor taraftarı için uygulanacak deplasman yasağı kararının bir kez daha gözden geçirilmesi gerektiğini belirten Tatangalar, 'Deplasman haktır, engellenemez' başlığıyla şu açıklamayı yaptı:

"Taraftarların takımlarını destekleme özgürlüklerine sonuna kadar sahip çıkan bir tribün grubu olarak, gelen bu yasağa şiddetle karşı çıkıyor, futbolun olmazsa olmazı taraftarsız karşılaşmalarla Türk Futbolunun bir adım ilerleyemeyeceğine inanıyoruz.

Bu bağlamda il güvenlik kurulunun hafta içi yaptığı toplantıdan çıkan kararın tekrar değerlendirilip iki taraftar grubunun ortak açıklamasını göz önünde bulundurarak kararlarını buna göre vermelerini bekliyoruz.

VARLIĞINIZDAN DEĞİL YOKLUĞUNUZDAN KORKARIZ"

AdminAdmin