SPOR
Giriş Tarihi : 11-12-2023 00:11

Tatangalar'dan Uğur Akkuş'a cevap

Sakaryaspor taraftar grubu Tatangalar, Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce'ye ağza alınmayacak laflar eden Uğur Akkuş'a sert tepki gösterdi.

Tatangalar'dan Uğur Akkuş'a cevap

Kripto para ticareti vaadiyle 'nitelikli dolandırıcılık' suçundan 15 yıla kadar hapis talebiyle yargılanan Uğur Akkuş, Sakaryaspor başkanlığını kaybettiği kongreyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce hakkında küfürler içeren bir paylaşım yapmıştı.

Sakaryaspor taraftar grubu Tatangalar, Uğur Akkuş'a sert çıktı. Tatangalar'ın açıklaması şöyle; "

Çantacılıktan arda kalan vaktinde şehrimizin idari amirine ağza alınmayacak laflar eden şahsiyeti bizler de acınası bir yüz ifadesiyle okuduk.

Photoshop dergi kapaklarıyla, uydurma şirketlerle, Sn. Cumhurbaşkanımızın adını kullanarak tokatladığı yatırımcılar gibi ağa düşmedi diye Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem Yüce'ye olan hazımsızlığı pek tabi anlayabiliyoruz.  

'Sadece herkesin okuduğu kitapları okursan, sadece herkesin düşündüğünü düşünürsün' felsefesiyle hareket ettiğimiz malum süreçte rüzgarın en keskin estiği anlarda bile 'hakkın' ve 'doğrunun' yanında durmanın önemini bu seviyesiz açıklamalardan sonra bir kez daha pekiştirmiş bulunuyoruz.

Sana da buradan ilk ve son kez sesleniyoruz:

Ne iki günlük Sakaryaspor sevgine ne de banka hesabındaki değişken parana ihtiyacımız var! Artık şehrimiz ve takımımız üzerinden kişisel PR'ını yapmaktan vazgeç!

Bu duygu ve düşünceler ışığında:

Bizlere gazetelerde büyük puntolarla "SAKARYASPOR BAŞKANI DOLANDIRICILIKTAN TUTUKLANDI" haberlerini okutturmayan Sn. Ekrem Yüce ve Sn. Cumhur Genç'e yeniden teşekkürü borç biliriz.

Bilmesinki bir adet birimizle on adet senden ederiz.

TATANGALAR

EditörEditör