Asayiş
Giriş Tarihi : 30-03-2024 12:37

Tesla Alev Alev Yandı! Sürücü Son Anda Kurtuldu

Bursa'nın Gemlik ilçesinde seyir halindeki Tesla marka elektrikli otomobil, henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı alev aldı. Sürücünün son anda yol kenarına çekip terk ettiği otomobil, saniyeler içerisinde küle döndü. Korkutan olay kameraya yansıdı.

Tesla Alev Alev Yandı! Sürücü Son Anda Kurtuldu

Bursa'da seyir halindeki bir Tesla, sürücüsünü korkutan bir şekilde alev alev yandı. Gemlik ilçesi Bursa - İstanbul otoyolu üzerinde meydana gelen olayda, sürücü, otomobilden dumanlar çıkmaya başladığını fark edince emniyet şeridine çekti. Araçtan inen sürücü, panikle uzaklaşırken, Tesla saniyeler içerisinde alevlere teslim oldu.

Yangının Nedeni Belirsiz:

İhbar üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler, kısa sürede alevleri söndürdü. Yangında can kaybı veya yaralanma olmazken, Tesla kullanılamaz hale geldi. Yangının nedeni ise ilk belirlemelere göre elektrik kontağından kaynaklandığı tahmin ediliyor.

Tesla Yangınları Tartışma Konusu:

Son zamanlarda Tesla araçlarda yaşanan yangınlar, elektrikli arabaların güvenliği ile ilgili tartışmaları alevlendirdi. Bu olay da elektrikli arabaların güvenilirliği konusundaki endişeleri artırdı.

EditörEditör